TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

Thule

Produse pe pagină:
Sortare după:

Thule FreeRide 532

Material - otel Nr biciclete ce pot fi transportate - 1 Diametru cadru - 65 x 80 (oval 22 x 70) Antifurt suport - da Antifurt bicicleta- da Suportul de bicicleta THULE FREERIDE 532 poate fi montat pe barele transversale rectangulare din otel cu ajutorul sistemelor de prindere pe sub bara. Pe barele transversale din aluminiu se poat monta cu ajutorul adaptorilor in T pe canalul barei..

305 Lei

Thule FreeWay 968

Material - otel Nr biciclete ce pot fi transportate - 3 Diametru cadru - toate Anti-furt suport - nu Anti-furt bicicleta - accesoriu 538 Nu are o aplicabilitate universala. Suportul de bicicleta THULE FREEWAY 968 este varianta economica a suportilor de bicicleta cu prinderea pe haion. Este destinat in special pentru masinile cu haion,dar se potriveste si pe majoritatea masinilor..

390 Lei

Thule RaceWay 992

Nr biciclete ce pot fi transportate - 3 Greutata maxima admisa - 45 kg Greutate maxima bicicleta - 15 kg Greutate suport - 10.6 kg Diametru cadru - toate Antifurt suport - da Antifurt bicicleta - da ..

1.400 Lei

Thule ClipOn 9103

Material -otel Greutate - 7kg Nr biciclete ce pot fi transportate - 3 Diametru cadru - toate Anti-furt suport - nu Suportul de bicicleta Thule ClipOn 9103, este suportuld e bicicleta care este destinat in special pentru masinile de tip Hatchback si Break. Suportul de bicicleta Thule ClipOn 9103 se monteaza foarte usor pe usa din spate a masinii datorita sistemului de inchidere ..

546 Lei

Suport biciclete Thule Xpress 970 cu prindere pe carligul de remorcare, pentru 2 biciclete

Suportul de bicicleta Thule Xpress 970 este o solutie economica si eficienta destinata transportului bicicletelor pe carligul de remorcare. Este realizat din otel de buna calitate, tratat anticoroziune (pentru durabilitate in timp) si poate transporta pina la doua biciclete, a caror greutate totala sa nu depaseasca 30 kg. Prinderea bicicletelor pe suport se face prin atarnarea de bara orizontala s..

340 Lei 270 Lei

Thule ProRide 598

Material - aluminiu Nr biciclete ce pot fi transportate - 1 Diametru cadru - 80 x 100 (rotund 22 x 80) Antifurt suport - da Antifurt bicicleta- da Thule ProRide 591 a iesit castigator într-un test recent cu suporturi de biciclete montate pe acoperişul maşinii, efectuat de ACE Lenkrad Auto Club Europa. Dintre cele cinci suporturi testate, Thule ProRide 591 a obţinut cel mai mar..

457 Lei

Thule ClipOn High 9105

Material -otel Greutate - 10kg Nr biciclete ce pot fi transportate - 2 Diametru cadru - 22-70 Anti-furt suport - nu Suportul de bicicleta Thule ClipOn High 9105, este un suport de bicicleta care se monteaza foarte usor pe usa din spate a masinii datorita sistemului de inchidere patentat de care dispune si este foarte practic datorita faptului ca suportul este inaltat dupa montare,as..

1.004 Lei

Thule OutRide 561

Material - aluminiu Nr biciclete ce pot fi transportate - 1 Diametru cadru - toate Antifurt suport - da Antifurt bicicleta- da Suportul de bicicleta THULE OUTRIDE 561 este solutia ingenioasa a producatorului suedez THULE pentru transportul bicicletei fara roata din fata, pe furca. Acesta alternativa este recomandata in special pentru transportul bicicletelor cu un cadru ..

541 Lei

Thule ClipOn 9104

Material -otel Greutate - 12kg Nr biciclete ce pot fi transportate - 3 Diametru cadru - toate Anti-furt suport - nu Suportul de bicicleta Thule ClipOn 9104, este suportuld e bicicleta care este destinat in special pentru masinile de tip Hatchback si Break. Suportul de bicicleta Thule ClipOn 9104 se monteaza foarte usor pe usa din spate a masinii datorita sistemului de inchidere patentat ..

529 Lei

Thule ProRide 591

Material - aluminiu Nr biciclete ce pot fi transportate - 1 Diametru cadru - 80 x 100 (rotund 22 x 80) Antifurt suport - da Antifurt bicicleta- da Thule ProRide 591 a iesit castigator într-un test recent cu suporturi de biciclete montate pe acoperişul maşinii, efectuat de ACE Lenkrad Auto Club Europa. Dintre cele cinci suporturi testate, Thule ProRide 591 a obţinut cel m..

418 Lei

Suport biciclete Thule UpRide 599 cu prindere pe bare transversale

Caracteristici:Nu se face nici un contact cu cadrul bicicletei, deoarece carligul prinde bine roata din fataEste potrivit pentru biciclete cu cadre de carbonDesignul versatil permite transportul bicicletelor cu modele de rame non-traditionale, suspensii spateInterfata simpla pentru comutarea transportatorului de la o parte a masinii la altaCureaua de roata cu clichet asigura rapid roata din s..

0 Lei

Suport biciclete Thule VeloSpace 939 XT3 cu prindere pe carligul de remorcare (13pini) + Adaptor 9381 pentru biciclete Thule VeloSpace XT

Acest produs contine atat Suportul de 3 biciclete Thule VeloSpace 939 XT 3 cat si Adaptorul Thule VeloSpace XT Bike 9381 pentru a 4-a bicicleta Caracteristici: Capacitate sporita de incarcare permitand transportul de biciclete electrice si biciclete de munte grele. Posibilitatea de a creste capacitatea de incarcare de la 3 la 4 biciclete prin adaugarea Adaptorului Thule VeloSpace XT Bike, car..

3.934 Lei

Suport bicicleta Thule RaceWay 991 cu prindere pe haion pentru 2 biciclete

Revolutionarul produs RaceWay este cel mai nou suport cu prindere pe haion/capota portbagaj pentru 2 sau 3 biciclete, dezvoltat de firma suedeza Thule. Beneficiind de o multitudine de inovatii, Thule RaceWay deschide noi orizonturi in acest segment de produse. Thule RaceWay este primul suport de biciclete de hayon, echipat cu sistem antifurt cu cheie, atat pentru prinderea suportului pe masin..

1.535 Lei 1.335 Lei

Rucsac tehnic Thule Capstone 22L M/L Men's Hiking Pack - Slickrock

Caracteristici: - Panoul spate cu plasa tensionata ofera o ventilatie fara egal partii posterioare a corpului, evitandu-se transpiratia zonei prin mentinerea racorii. - Buzunarul cu fermoar din zona superioara a rucsacului este ideal pentru depozitarea ochelarilor de soare sau a altor obiecte de mici dimensiuni. - Centura de sold personalizata compatibila cu accesoriile VersaClick interschimbabil..

470 Lei 470 Lei

Suport pentru depozitarea bicicletei Thule Bike Stacker 5781

Thule Bike Stacker 5781 este un stand ce nu necesita fixare si permite depozitarea a maxim 2 bicicleteStandul are o constructie robusta, din otel, care poate sustine pana la 32 kg, sarcina totala. Bratele de sustinere a bicicletelor sunt ajustabile pe inaltime. ..

884 Lei 831 Lei