TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

Mansoane si Ghidolina Bicicleta

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Mansoane Nukeproof Sam Hill Signature

Seria de produse Sam Hill Signature a fot special creată pentru unul dintre cei mai cunoscuţi rideri ai lumii, cu gândul la un singur lucru: câştigarea competiţiei! Fireşte, nu mai este nevoie de nicio prezentare pentru cel care a câştigat de cinci ori până acum Campinatul Mondial de downhill. El e pretutindeni cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni rideri ai tuturor ti..

105 Lei

Mansoane Nukeproof Neutron Knurled Lock On

Manşoanele Neutron  au un grip din cauciuc Kraton cu model în caroiaj ca de vafă pe jumătate din suprafaţa de apucare, pentru o senzaţie de grip MX, anume create pentru a oferi un maximum de încredere la riding şi control în deciziile de o fracţiune de secundă. Cu inele de blocare din aluminiu seria 7000 prelucrate prin frezare asistată de calculator, pentru liniştea noastră sufletească pe..

69 Lei

Mansoane Cube Silicon SCR

Daca esti atent la fiecare gram de pe bicicleta ta si nu vrei sa renunti la performanta ,atunci mansoanele extrem de usoare Cube SCR sunt exact ce ai nevoie. Spuma din silicon este special conceputa si extrem de confortabila ,antivibratii si totusi ofera o prindere perfecta.  Include capete de ghidon.  Material: Spuma siliconica.  Greutate: 60 grame...

87 Lei

Mansoane Sram Spuma Lock-on Contour

Mansoane bicicleta din spuma ergonomice Caracteristici: -Material moale asemanator ghidolinei pentru cursiera -Fixare cu colier -Include capete de ghidon -Lungime: 129mm ..

75 Lei 69 Lei

Mansoane Nukeproof Horizon Endurance

Cei de la Nukeproof au proiectat mansoanele Horizon Endurance in colaborare si la sfaturile rider-ilor de top din Downhill si Enduro ai echipei , rezultand un manson cu o rezistenta mare la vibratii , confortabil si utilizabil in orice conditie meteo..Modelul Race foloseste un compound mai tare (A25 Kraton)Lungime : 143mmDiametru exterior : 31.5mm-33mm (tapered)Greutate : 130g perechea ..

95 Lei

Mansoane Silicon M-WAVE Negru

Daca esti atent la fiecare gram de pe bicicleta ta si nu vrei sa renunti la performanta ,atunci mansoanele extrem de usoare M-Wave sunt exact ce ai nevoie. Spuma din silicon este special conceputa si extrem de confortabila ,antivibratii si totusi ofera o prindere perfecta.  Include capete de ghidon.  Material: Spuma siliconica.  Greutate: 60 grame...

45 Lei

Mansoane Silicon M-WAVE Rosu

Daca esti atent la fiecare gram de pe bicicleta ta si nu vrei sa renunti la performanta ,atunci mansoanele extrem de usoare M-Wave sunt exact ce ai nevoie. Spuma din silicon este special conceputa si extrem de confortabila ,antivibratii si totusi ofera o prindere perfecta.  Include capete de ghidon.  Material: Spuma siliconica.  Greutate: 60 grame...

45 Lei

Sram Mansoane Comfort

Mansoane bicicleta comfortabile Caracteristici: -Forma ergonomica -Ideale unei biciclete de oras\treking -Lungime 133mm ..

40 Lei

Mansoane Nukeproof Element Single Clamp Lock On

Mansoanele Element  au un grip din cauciuc Kraton cu model in caroiaj ca de vafă pe jumătate din suprafaţa de apucare, pentru o senzaţie de grip MX, anume create pentru a oferi un maximum de încredere la riding şi control în deciziile de o fracţiune de secundă. Cu inel de blocare din aluminiu seria 7000 prelucrat prin frezare asistată de calculator, pentru liniştea noastră suflet..

58 Lei

Mansoane Nukeproof Horizon Race

Cei de la Nukeproof au proiectat mansoanele Horizon Race in colaborare si la sfaturile rider-ilor de top din Downhill si Enduro ai echipei , rezultand un manson cu o rezistenta mare la vibratii , confortabil si utilizabil in orice conditie meteo..Modelul Race foloseste un compound mai moale (A15 Kraton)Lungime : 143mmDiametru exterior : 31.5mm-33mm (tapered)Greutate : 130g perechea ..

95 Lei

Mansoane Nukeproof Neutron Half Waffle Lock On

Manşoanele Neutron half waffle au un grip din cauciuc Kraton cu model în caroiaj ca de vafă pe jumătate din suprafaţa de apucare, pentru o senzaţie de grip MX, anume create pentru a oferi un maximum de încredere la riding şi control în deciziile de o fracţiune de secundă. Cu inele de blocare din aluminiu seria 7000 prelucrate prin frezare asistată de calculator, pentru liniştea noastră sufletea..

69 Lei

Ghidolina Cube Cork

Ghidolina cu insertii de pluta.Lungime: 200 cm Greutate:  72 gBanda adeziva si dopuri incluse. ..

54 Lei

Mansoane Silicon Velo Copii

 Mansoane silicon pentru biciclete copii.  Lungime : 105mm  Material: Spuma siliconica.  Greutate: 60 grame...

20 Lei

Mansoane Sram Spuma Lock-on

Mansoane bicicleta din spuma Caracteristici: -Material moale asemanator ghidolinei pentru cursiera -Fixare cu colier -Include capete de ghidon -Lungime: 129mm ..

75 Lei 69 Lei

Mansoane Mondraker OnOff Ergo

Mansoane Mondraker OnOff ErgoMansoane ergonomiceSistem lock onMaterial Kraton / gelLungime 128mmColiere aluminiu ..

59 Lei