TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 300 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 20 rate fara dobanda

Pedale Bicicleta

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Pedale Bicicleta E*thirteen Base

Pedalele noastre de bază oferă o tracțiune care mușcă, iar la un preț care nu strică.Pornind de la dispunerea pinilor de pe primele noastre pedale LG1 Plus și LG1 Race, cele mai noi pedale compozite Base folosesc exact același model de 22 de pini pentru a obține aceeași tracțiune mușcătoare pentru care primele noastre pedale au fost atât de bine cunoscute.Platforma compozită de 100 x 110 mm găzdui..

358 Lei 278 Lei

Pedale Bicicleta E*thirteen Plus

Noile noastre pedale Plus din aluminiu oferă o tracțiune puternică, un aspect estetic deosebit și un profil subțire, care deviază rocile.Păstrând dispunerea originală de 22 de pini folosită la primele noastre pedale LG1, noile noastre pedale Plus din aluminiu folosesc exact același model de 22 de pini pentru a obține aceeași tracțiune mușcătoare pentru care primele noastre pedale au fost atât de b..

920 Lei 710 Lei

Pedale Bicicleta Nukeproof Horizon Pro

"SE SPUNE CA PAMANTUL A FOST PLAT"Gama de pedale Nukeproof Horizon a fost minuțios proiectată pentru a fi cat mai rezistenta si sa faca fata oricarei solicitari la o greutate cat mai mica.Colaborand cu multiplul campion mondial de downhill Sam Hill, cei de la Nukeproof au reusit sa realizeze o pedala care are o platforma mare,pini ajustabili si fatete inclinate ce ajuta la devierea din obstacoleFi..

595 Lei

Pedale Bicicleta Nukeproof Neutron ( Electron )

Unul dintre cele mai bine vandute produse Nukeproof, pedalele Neutron ( Electron ) rezistente si durabile se potrivesc oricarui rider la un pret atractiv.Noul mod model de pedale Neutron ( Electron ) sunt upgradate pentru a oferi o aderenta imbunatatia, iar noua paleta indrazneata de culori se potrives te oricarei biciclete.Platforma are o inaltime mai mare pe fetele exterioare, asezarea pinilor e..

 (5) 

232 Lei

Pedale HT-KA01 Albastru Marin

Pedalele sunt cele mai privite componente ale bicicletei.Prea des auzi diferite clasificari dupa forma si structura, cei de la HT lovesc cu una dintre cele mai performante pedale plane de pe piata.Un pic mai mare un pic mai lata un pic mai neobisnuita decat orice alta pedala din catalogul celor de la HT,KA 01 poarta semnatura lui KEVIN AIELLO.In afara de aspectul ei distinctiv aceasta pedala ..

575 Lei

PEDALE ACID CLICK A5-LSL FLOAT

I know every berm, jump, rock and tree root of this bike park. It's one massive adrenaline rush! And I can count on my ACID CLICK A5-LSL Float pedals 100%. The adjustable anti-slip pins and clip mechanism with float keep me glued to the bike even on the gnarliest of root sections – yet I can still dab in a flash if things start to get a bit too loose.clipless pedal with dual-sided floati..

499 Lei

PEDALE ACID CLICK A6-ZP TRAIL

Ia-ți bicicleta și pornește pe trasee! Pedalele ACID CLICK A6-ZP Trail transformă eficient fiecare pedalare în mișcare înainte și te transportă în vârful acelei urcări mult râvnite. Greutatea lor redusă garantează un plus de viteză, în timp ce corpul pedalei prelucrat CNC îți susține picioarele atunci când este timpul să abordezi coborârea rapidă și furioasă. Cu adevărat o pedală pentru toate moti..

399 Lei

PEDALE ACID COMBO A2-ZP

I know every berm, jump, rock and tree root of this bike park. It's one massive adrenaline rush! And I can count on my ACID COMBO A2-ZP pedals 100%. The adjustable anti-slip pins on one side and clip system on the other keep me glued to the bike even on the gnarliest of root sections – yet I can still dab in a flash if things start to get a bit too loose.light combo pedal with single-sid..

359 Lei

PEDALE ACID FLAT A2-IB

I know every berm, jump, rock and tree root of this bike park. It's one massive adrenaline rush! And I can count on my ACID FLAT pedals 100%. With their adjustable pins and large platform, I feel glued to the bike even on the gnarliest of root sections – yet I can still dab in a flash if things start to get a bit too loose.light flat pedal;CNC finished aluminium body and CrMo axle;chamfe..

335 Lei

PEDALE ACID FLAT A3-ZP

I know every berm, jump, rock and tree root of this bike park. It's one massive adrenaline rush! And I can count on my ACID FLAT pedals 100%. With their adjustable pins and large platform, I feel glued to the bike even on the gnarliest of root sections – yet I can still dab in a flash if things start to get a bit too loose.light flat pedal;aluminium body and CrMo axle;chamfered edges for..

159 Lei

PEDALE ACID FLAT C1-IB

I know every berm, jump, rock and tree root of this bike park. It's one massive adrenaline rush! And I can count on my ACID FLAT pedals 100%. With their adjustable pins and large platform, I feel glued to the bike even on the gnarliest of root sections – yet I can still dab in a flash if things start to get a bit too loose.light flat pedal;nylon-reinforced composite body and CrMo axle;ch..

199 Lei

PEDALE ACID FLAT C2-CC

Cunosc fiecare bermă, săritură, piatră și rădăcină de copac din acest parc de biciclete. Este o mare adrenalină! Și mă pot baza 100% pe pedalele mele ACID FLAT. Cu știfturile lor reglabile și platforma mare, mă simt lipit de bicicletă chiar și pe cele mai noduroase secțiuni cu rădăcini - dar pot totuși să mă tamponez într-o clipă dacă lucrurile încep să devină un pic prea lejere.pedale plate ușoar..

120 Lei

PEDALE ACID FLAT PEDALS A2-IB HYBRID

Îți place senzația de aderență a pedalelor plate, dar urăști zgârieturile dureroase de la tibie atunci când alunecă? Nu mai este problema ta cu pedalele ACID FLAT A2-IB Hybrid! Plasticul moale vă menține picioarele ferm în poziție și ajută la prevenirea acelor insigne de onoare urâte.Pedală ușoară și plată;Corp din aluminiu finisat CNC și ax CrMo;margini șanfrenate pentru un spațiu liber îmbunătăț..

279 Lei

PEDALE ACID PEDALS CLICK A2-ZP

Cunosc fiecare bermă, săritură, piatră și rădăcină de copac din acest parc de biciclete. Este o mare adrenalină! Și mă pot baza 100% pe pedalele mele ACID CLICK A2-ZP. Pivoții anti-alunecare ajustabili pe o parte și sistemul de prindere pe cealaltă mă țin lipit de bicicletă chiar și pe cele mai noduroase secțiuni cu rădăcini - dar pot totuși să mă tamponez într-o clipă dacă lucrurile încep să devi..

399 Lei

PEDALE ACID PEDALS COMBO A4-IB HYBRID

Când zilele devin agitate, am nevoie să știu că pedalele mele mă vor ține în picioare. De la excursii de weekend pe bicicleta mea de trekking până la navigarea pe străzile orașului pe bicicleta mea de alergare rapidă, ACID FLAT A4-IB Hybrid este partenerul perfect. Reflectoarele integrate sunt o notă de finisare elegantă și o fac un accesoriu excelent pentru orice bicicletă.pedală light flat cu me..

255 Lei

PEDALE ACID PEDALS FLAT A1-CB

Cunosc fiecare bermă, săritură, piatră și rădăcină de copac din acest parc de biciclete. Este o mare adrenalină! Și mă pot baza 100% pe pedalele mele ACID FLAT. Cu știfturile lor reglabile și platforma mare, mă simt lipit de bicicletă chiar și pe cele mai noduroase secțiuni cu rădăcini - dar pot totuși să mă tamponez într-o clipă dacă lucrurile încep să devină un pic prea lejere.pedale plate ușoar..

399 Lei

PEDALE ACID PEDALS FLAT A3-ZP

Cunosc fiecare bermă, săritură, piatră și rădăcină de copac din acest parc de biciclete. Este o mare adrenalină! Și mă pot baza 100% pe pedalele mele ACID FLAT. Cu știfturile lor reglabile și platforma mare, mă simt lipit de bicicletă chiar și pe cele mai noduroase secțiuni cu rădăcini - dar pot totuși să mă tamponez într-o clipă dacă lucrurile încep să devină un pic prea lejere.Pedală light flat;..

159 Lei

PEDALE ACID PEDALS FLAT A4-IB HYBRID

Când zilele devin agitate, am nevoie să știu că pedalele mele mă vor ține în picioare. De la excursii de weekend pe bicicleta mea de trekking până la navigarea pe străzile orașului pe bicicleta mea de alergare rapidă, ACID FLAT A4-IB Hybrid este partenerul perfect. Reflectoarele integrate sunt o notă de finisare elegantă și o fac un accesoriu excelent pentru orice bicicletă.pedală light flat; corp..

199 Lei

PEDALE ACID PEDALS FLAT C3-EPB ATX

Ce înseamnă ACID FLAT C3-EPB ATX? Un punct de sprijin ferm datorită suprafeței sale antiderapante și a construcției din plastic durabil și cu greutate redusă. Reflectoarele integrate adaugă vizibilitate și siguranță.Axă din CrMo;suprafață antiderapantă;super ușoară; plastic rezistent;reflectoare integratedimensiuni (LxLxA) 118 x 95 x 20 mmmaterial plasticgreutate 260 g..

79 Lei

PEDALE ACID PEDALS FLAT C3-ZP

Cea mai bună pedală pentru bicicliștii pasionați cu un buget redus. O axă CrMo durabilă garantează o pedală de lungă durată și o funcționare lină. Tot ce trebuie să faci este să sari pe ea și să pedalezi!Axă din CrMo;suprafață antiderapantă;greutate redusă;material sintetic robust;reflectoare integratedimensiuni (LxLxA) 102 x 102 x 20 mmmaterial plasticgreutate 282 g..

99 Lei

Pedale Aluminiu Duble M-WAVE DRAG-T1

M-WAVE DRAG-T1Duble - 2 functiiCu rilmenti sigilatiCorp din Aluminiu cu strat antiderapantAx CrMoCompatibile cu Shimano SPDInclud placuteGreutate: 349 grDimensiuni: 73 / 95 mm..

220 Lei

Pedale Aluminiu Duble M-WAVE DRAG-T2

Pedale combinate cu functie-normala/SPDPedale din Aluminiu cu un strat din cauciuc Non-SlipAx CrMo prelucrat CNCCompatibil Shimano SPDPlacute atasateDiametru ax 9/16”Cale de rulare pe bileSe fixeaza cu cheia de 15 mmDimensiune 99x72 mm..

130 Lei

Pedale Aluminiu Flat MTB M-WAVE 9/16 93x61 Negre

Corp si Cage din AluminiuFlat MTBAx 9/16”Ax din otelRulmenti Ball Bearing  Dimensiuni: 93 x 61 mm..

30 Lei

Pedale Aluminiu M-WAVE FLAT

Corp de AluminiuAx solidPini interschimbabiliDiametrul ax 9/16”Dimensiuni 105x94 mmGrosime 21 mmCuloare NegruGreutate 398 grameSe fixeaza cu cheie HEX de 15 mm..

89 Lei

Pedale Aluminiu M-WAVE Non-Slip STEADY SAND pe Rulmenti

Corp din aluminiu acoperit cu un strat de nisip pentru aderenta putericaForma concavaAx acoperit cu baron (bor)9/16 ”Dimensiuni : 87 x 98 mmNon-SlipCu reflectoriSe fixeaza cu cheie de 15 mm..

99 Lei

Pedale Aluminiu M-WAVE STEADY C

Ax CrMoStrat antiderapant cu reflectorizantiPentru fixare cu cheie hex de 15 mmCuloare Silver/BlackCorp de aluminiu, Cage din thermo plastic antiderapantCale de rulare bile de rulmentiDiametrul ax 9/16”Dimensiuni 95x85 mm..

59 Lei

Pedale Aluminiu Road M-WAVE Drag-R1

Corp din aluminiuRulmenti sigilatiAx CrMO – negruCompatibil cu Look KeoInclud setul de placuteSuprafata de contact extra largaGreutate: 327 gr..

160 Lei

Pedale Automate/platforma Cube Rfr Twin

PEDALE AUTOMATE CUBE RFR TWINPedale multifuncționale, o parte se poate folosi cu pantofi SPD iar partea opusa se poate folosi cu pantofi normali fara SPD. Rulmenti industriali pentru o mai buna rulare. Ax din crom prelucrat CNC. Caracteristici:- Aluminiu - Ax CNC- Greutate 462 gr.- SPD- Reflectorizanti inclusi..

215 Lei

Pedale Automate/Platforma Rfr Flat

Aceste pedale usoare din aluminiu sunt instalate pe un ax de Cro-Mo. Pini anti-alunecare sunt demontabili si ofera aderenta foarte buna.Caracteristici:- Pedale plate usoare cu sistem automat de prindere pe o parte- Compatibil SPD- Rulmenti sigilati- Pini antialunecare demontabili- Ax Cr-Mo Prelucrat CNC Gama de pedale CUBE sunt prelucrate CNC si sunt disponibile în 5 culori...

229 Lei

Pedale BMX Force Hot aluminiu albe

Pedale platforma cu pini Corp aluminiu Ax Cr-Mo Greutate 443 grame..

125 Lei

Pedale BMX Force Hot aluminiu rosii

Pedale platforma cu pini Corp aluminiu Ax Cr-Mo Greutate 443 grame..

125 Lei

Pedale BMX Force plastic transparent

Pedale cu elemente antialunecare Material plastic Greutate 372 grame..

89 Lei

Pedale Cube All Mountain

Caracteristici: - Pedale plate usoare - Prelucrate CNC- Profil mic- Forma concava- 10 pini inlocuibili pe fiecare fata- Rulmenti industriali si bucse LSL Gama de pedale CUBE este prelucrată CNC și este disponibilă în diferite culori. ..

339 Lei

PEDALE CUBE PEDALS HPP

Caracteristici:Ax Cr-MoSuprafata aderentaDimensiune: (LxLxA) 98 x 75 x 25 mmGreutate; 268 grame..

69 Lei

Pedale Cube Rfr Comfort Cmpt

PEDALE CUBE CUBE RFR COMFORT CMPTCauciucul Kraton previne alunecarea piciorului și creste confortul. Corpul pedalei este din aluminiu de inalta calitate cu ax de crom. Reflectorizantele integrate oferă vizibilitate și siguranță sporita. Ax din crom CNC foarte rezistent.Caracteristici:- Aluminiu gr.+Cauciuc Kraton - Greutate 348 gr.- Folosire: Urban, Trekking- Ax CNC..

95 Lei

Pedale Cube Rfr Comfort Race

PEDALE CUBE RFR COMFORT RACECauciucul Kraton previne alunecarea piciorului și creste comfortul. Corpul pedalei este din aluminiu de inalta calitate cu ax de crom si rulmenti pentru o durabilitate si rulare mai buna. Reflectorizantele integrate oferă vizibilitate și siguranță sporita. Ax din crom CNC foarte rezistent.Caracteristici:- Aluminiu gr.+Cauciuc Kraton - Greutate 348 gr.- Folosire: Urban, ..

135 Lei

Pedale Cube Rfr Flat Etp

PEDALE CUBE CUBE RFR FLAT HPPPedale ultra-usoare din termoplastic, cu rulmenti industriali și aderenta crescuta cu ajutorul pinilor detasabili. Ax din crom CNC.Caracteristici:- Termoplastic- Greutate 350 gr.- Ax CNC- Folosire MTB/UrbanSpre deosebire de alte pedale similare de la alti producatori, Cube Rfr Flat Hpp au toate cuiele din metal si detasabile...

169 Lei

Pedale Cube Rfr Flat Race

PEDALE CUBE RFR FLAT RACEPedale usoare, cu rulmenti industriali. Aderenta foarte buna, chiar si in conditii de umezeala si noroi, datorita pinilor detasabili. Ax din crom CNC foarte rezistent.Caracteristici:- Greutate 437 gr.- Aluminiu..

185 Lei