TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

E-Bike

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Anvelopa Continental E-Contact Reflex 37-622

Anvelopa Conceputa Pentru Biciclete Electrice Profil Economic Indreptat Spre Economie De Energie Combinat Cu Rezistenta Inalta La IntepaturiBanda Safetyplus Ofera Protectie Inalta La Intepaturi Si Rulare UsoaraCarcasa Durabila Si Profil Rezistent La Uzura Pentru Uz SportivDimensiune 37-622, 28 X 1 3/8 X 1 5/8Culoare Neagra Cu Banda Reflectorizanta3 Plies/180 TpiGreutate 800 GramePsi 56-87Safetyplu..

150 Lei

Anvelopa Continental E-Contact Reflex 42-622

Anvelopa conceputa pentru biciclete electrice Profil economic indreptat spre economie de energie combinat cu rezistenta inalta la intepaturi Banda SafetyPlus ofera protectie inalta la intepaturi si rulare usoara Carcasa durabila si profil rezistent la uzura pentru uz sportiv Dimensiune 42-622, 28 x 1.60 Culoare neagra cu banda reflectorizanta 3 Plies/180 TPI Greutate 910 grame PS..

150 Lei

Lubrifiant Muc-Off Ebike All-Weather Lube

Ulei Performant Pentru Orice Tip De Vreme Special Conceput Pentru Lanturile Bicicletelor Electrice Supuse Fortelor Mai MariFormula Care Respinge Apa, Penetreaza Adanc In Zalele Lantului Pentru A Crea Un Strat Protectiv Durabil Care Protejeaza De Coroziune Si UzuraAditivi Rezistenti La Presiune ExtremaOfera Protectie Pe Distante Foarte Lungi..

59 Lei

Lubrifiant Muc-Off Ebike Dry Lube 50 ml

Formula Ceramica Cu Compusi De Boron Nitride Pentru Reducerea Frecarii In Conditii Uscate Si De PrafCreeaza Un Strat Ceramic Uscat Pentru A Mari DurabilitateaNu Atrage PafulUtilizeaza Compusi BiodegradabiliIdeal Pentru Sosea Si MtbLubrifiant Special Pentru Lanturi De E-Bike Care Suporta Forte Mai MariIdealpentru Lant, Cabluri Si Camasi, Manete Schimbator, Schimbatoare Si PedaleAplicare Usoara Cu P..

34 Lei

Lubrifiant Muc-Off Ebike Wet Lube 50 ml

Formula Ceramica Cu Compusi De Boron Nitride Pentru Reducerea Frecarii In Conditii Umede Creeaza Un Strat Ceramic Uscat Pentru A Mari DurabilitateaUtilizeaza Compusi BiodegradabiliIdeal Pentru Sosea Si MtbLubrifiant Special Pentru Lanturi De E-Bike Care Suporta Forte Mai MariIdeal Pentru Lant, Cabluri Si Camasi, Manete Schimbator, Schimbatoare Si PedaleAplicare Usoara Cu PipetaLampa Cu Uv Inclus A..

34 Lei

Solutie Muc-Off 750 ml Ebike Waterless Wash

Spray Pentru Curatare Rapid Si Usor Fara ApaCurata Bicicelta In Secunde Lasand In Urma Un Luciu NelipiciosFormula Aspeciala Curata Mizeria De Pe Suprafete Fara Sa Le ZgarieRecomandat Pentru Bicicletele Electrice..

65 Lei

Computer de bord Bosch Intuvia

Centru de control inteligent cu un afișaj LCD ușor de cititPoate fi montat la toate eBikes-urile cu o unitate BoschUnitatea de control separată asigură o călătorie sigurăSunt disponibile cinci moduri de călătorie (Eco, Tour, Sport, Turbo, Off), plus asistență la plimbareInformații esențiale despre călătorie dintr-o privire: distanța, distanța parcursă și viteza medieChiar atunci cand nu este monta..

744 Lei

Computer de bord Bosch Nyon

Display-ul Nyon cu capacitate de stocare de 8 GB, afisaj color, pachet premium, include sistemul de prindere, unitate de operare si distantieri din cauciuc 3 x 4 (31.8 mm, 25.4 mm, 22.2 mm). Sistemul de bord computerizat cu functionalitate de plimbare, navigare, fitness si compatibiitate aplicatii smartphone. Poate fi montat pe toate eBikes cu unitatile Bosch incepand cu anul model 2014. ..

1.756 Lei

Computer de bord Bosch Nyon

Display Nyon cu capacitate de stocare de 8 GB. Sistemul de bord computerizat cu functionalitate de plimbare, navigare, fitness si compatibiitate aplicatii smartphone. Poate fi montat pe toate eBikes cu unitatile Bosch incepand cu anul model 2014. Unitatea de control separata ofera o calatorie sigura, afisajul rezistent la apa fiind lizibil in orice tip de lumina. Nyon foloseste navigatia g..

1.579 Lei

Computer de bord Bosch Purion

Moduri :TURBO : Asistenta maxima la frecvente maxime de pedalat    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 275%SPORT : Asistenta imediata pentru ture sport    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 170%TOUR : Putere consistenta pentru ture lungi    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 110%ECO : Putere efe..

479 Lei

E-Bike Chip SpeedBox2 for Bosch (Active/Performance/CX)

Dispozitivul SpeedBox2 este un microprocesor revolutionar ce elimina complet limitarea de viteza a bicicletelor electrice. Acest dispozitiv este compatibil cu motoarele Bosch Active Line, Performance Line si Performance Line CX. Un mare avantaj al acestui dispozitiv este ca toate informatiile vor fi afisate corect (viteza, distanta, autonomie, viteza media, viteza maxima).ATENTIE: Acest dispozitiv..

680 Lei

Incarcator baterie Bosch 220/240V

Incarcator standard baterie Bosch de 4A cu cablu de incarcare inclus.Timp Incarcare :Power Pack 300          50% - 1h        80% - 1.5h      100% - 2.5hPower Pack 400        50% - 1h        80% - 1.5h      100% - 2.5hPower Pack 50..

570 Lei

Suport Display pentru computer de bord Bosch Intuvia si Bosch Nyon

Poate fi montat la toate eBikes-urile cu o unitate Bosch Intuvia si Bosch NyonModuri :TURBO : Asistenta maxima la frecvente maxime de pedalat    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 275%SPORT : Asistenta imediata pentru ture sport    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 170%TOUR : Putere consistenta pentru ture lungi    La..

176 Lei

Unitate de control pentru computer de bord Bosch Intuvia

Poate fi montat la toate eBikes-urile cu o unitate BoschSunt disponibile cinci moduri de călătorie (Eco, Tour, Sport, Turbo, Off), plus asistență la plimbareModuri :TURBO : Asistenta maxima la frecvente maxime de pedalat    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 275%SPORT : Asistenta imediata pentru ture sport    La 100% putere personala de pedalat , motoru..

219 Lei

Unitate de control pentru computer de bord Bosch Nyon

Poate fi montat la toate eBikes-urile cu o unitate Bosch NyonModuri :TURBO : Asistenta maxima la frecvente maxime de pedalat    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 275%SPORT : Asistenta imediata pentru ture sport    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 170%TOUR : Putere consistenta pentru ture lungi    La 100% putere pers..

264 Lei

Cheie Lockring BBB BTL-128E Lockout pentru motor Bosch

Cheie Pentru Demontat Lock-Ring-Ul De La Foaia Motorului BoschManer Lung Pentru Parghie Eficienta, Acoperit Cu Material Aderent Kraton..

85 Lei

Lant BBB BCH-09E PowerLine 9V 136z EBike

Lant Compatibil Cu Transmisii Single-Speed Sau InterneZale Ranforsate Pentru Ebike136 ZaleZa Rapida InclusaConform Standardelor Nen-En 15194:2017 Pentru E-BikeGreutate: 356G..

125 Lei

Lant BBB BCH-11E PowerLine 11V 136z EBike

Lant Compatibil Cu Transmisii Single-Speed Sau InterneZale Ranforsate Pentru Ebike136 ZaleZa Rapida InclusaConform Standardelor Nen-En 15194:2017 Pentru E-BikeGreutate: 316G..

159 Lei