TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 300 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 20 rate fara dobanda

Peruzzo

Produse pe pagină:
Sortare după:

Stand depozitare bicicleta Peruzzo 339/340 Snappy

Peruzzo 339/340 Snappy este un stand pentru depozitarea bicicletelor in pozitie verticala. Ideal pentru a expune bicicleta pe acest stand in magazinele de prezentare de specialitate. ..

73 Lei

Suport 2 biciclete Peruzzo Siena 668/2 cu prindere pe carligul de remorcare

Caracteristici:Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm.Desi este usor de montat si demontat, Siena 666/2 se poate rabata cu bicicletele montate, permitind accesul la portbagajul autovehicolului.Este dotat cu s..

875 Lei

Suport 2 biciclete Peruzzo Siena 669 cu prindere pe carligul de remorcare

Peruzzo Siena 669 beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari. Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Siena 669 nu se poate raba..

732 Lei

Suport 3 biciclete Peruzzo Arezzo 667/3 cu prindere pe carligul de remorcare

Usor si rapid de montat, doar prin simpla strangere a unui surub, suportul de bicicleta Arezzo al firmei italiene Peruzzo este solutia optima de transport a patru biciclete pe carligul de tractare.Realizat din otel de buna calitate, suportul de bicicleta Peruzzo Arezzo este prevazut cu prinderi formate din mansoane si chingi din cauciuc ce pot prinde orice model de bicicleta care are diametrul cad..

345 Lei

Suport 3 biciclete Peruzzo Siena 668/3 cu prindere pe carligul de remorcare

Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Desi este usor de montat si demontat, Siena 666/8 se poate rabata cu bicicletele montate, permitind accesul la portbagajul autovehicolului. Este dotat cu suport de numa..

875 Lei

Suport 4 biciclete Peruzzo Arezzo 667/4 cu prindere pe carligul de remorcare

Usor si rapid de montat, doar prin simpla strangere a unui surub, suportul de bicicleta Arezzo al firmei italiene Peruzzo este solutia optima de transport a patru biciclete pe carligul de tractare. Realizat din otel de buna calitate, suportul de bicicleta Peruzzo Arezzo este prevazut cu prinderi formate din mansoane si chingi din cauciuc ce pot prinde orice model de bicicleta care are diametrul ca..

369 Lei

Suport 4 biciclete Peruzzo Siena 668/4 cu prindere pe carligul de remorcare

Caracteristici:Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm.Este usor de montat si demontat, Siena 666/3 si se poate rabata cu bicicletele montate, permitind accesul la portbagajul autovehicolului.Este dotat cu sup..

999 Lei

Suport bicicleta Peruzzo BdG 381 cu prindere pe haion pentru 1 bicicleta

Aveţi nevoie de un suport care se poate monta rapid pe maşină şi cu care puteţi să vă transportaţi bicicleta in siguranta? Suportul de bicicleta Peruzzo BdG 381 al producatorului italian este solutia. Peruzzo BdG 381 este suportul pentru transportarea unei singure biciclete. Se potrivesc majoritatea tipurilor de cadre de biciclete cu diametrul de pana la 60 mm. Prin sistemul de prindere cu chingi,..

153 Lei

Suport bicicleta Peruzzo Firenze 660/3 cu prindere pe haion pentru 3 biciclete

Peruzzo Firenze este suportul de bicicleta cu montare pe haion care potriveste pe o gama larga de masini (hatchback, estate, sedan, etc). Prin sistemul de prindere cu chingi, al caror capete de metal sunt acoperite cu plastic pentru a va proteja vopseaua masinii si avand puncte reglabile, suportul de bicicleta cu prindere pe haion Peruzzo Firenze se va monta usor si rapid pe autovehiculul dumneavo..

1.179 Lei

Suport bicicleta Peruzzo Milano 625 cu prindere pe haion pentru 3 biciclete

Suportul de biciclete Milano este o solutie ideala pentru transportul bicicletelor in partea din spate a masinii, pe haion. Este un suport foarte robust, care se monteaza usor cu ajutorul sistemului de ancorare cu chingi. Punctele mobile, reglabile il fac foarte flexibil, astfel potrivindu-se pe numeroase modele de autovehicule. Dimensiunile sale mai mari, il fac perfect si pentru masini mai volum..

388 Lei

Suport bicicleta Peruzzo Padova 378/3 cu prindere pe haion pentru 3 biciclete

Aveti nevoie de un suport care se poate monta rapid pe masina si cu care puteti sa va transportati bicicletele in siguranta?Suportul de bicicleta Padova al producatorului italian Peruzzo este solutia. Prin sistemul de prindere cu chingi, al caror capete de metal sunt acoperite cu plastic pentru a va proteja vopseaua masinii si avand puncte reglabile, suportul de bicicleta cu prindere pe haion Pado..

571 Lei

Suport bicicleta Peruzzo Padova 378/3 cu prindere pe haion pentru 3 biciclete - RESIGILAT

Aveti nevoie de un suport care se poate monta rapid pe masina si cu care puteti sa va transportati bicicletele in siguranta?Suportul de bicicleta Padova al producatorului italian Peruzzo este solutia. Prin sistemul de prindere cu chingi, al caror capete de metal sunt acoperite cu plastic pentru a va proteja vopseaua masinii si avand puncte reglabile, suportul de bicicleta cu prindere pe haion Pado..

548 Lei

Suport bicicleta Peruzzo Padova 650 ALU cu prindere pe haion pentru 2 biciclete

Aveţi nevoie de un suport care se poate monta rapid pe maşină şi cu care puteţi să vă transportaţi bicicletele in siguranta? Suportul de bicicleta Padova al producatorului italian Peruzzo este solutia. Prin sistemul de prindere cu chingi, al caror capete de metal sunt acoperite cu plastic pentru a va proteja vopseaua masinii si avand puncte reglabile, suportul de bicicleta cu prindere pe haion Pad..

938 Lei

Suport bicicleta Peruzzo Padova 650 ALU cu prindere pe haion pentru 3 biciclete

Aveti nevoie de un suport care se poate monta rapid pe masina ai cu care puteti sa va transportati bicicletele in siguranta?Suportul de bicicleta Padova al producatorului italian Peruzzo este solutia! Prin sistemul de prindere cu chingi, al caror capete de metal sunt acoperite cu plastic pentru a va proteja vopseaua masinii si avand puncte reglabile, suportul de bicicleta cu prindere pe haion Pado..

756 Lei

Suport bicicleta Peruzzo Padova 650 ALU cu prindere pe haion pentru 3 biciclete RESIGILAT

Aveti nevoie de un suport care se poate monta rapid pe masina ai cu care puteti sa va transportati bicicletele in siguranta?Suportul de bicicleta Padova al producatorului italian Peruzzo este solutia!Prin sistemul de prindere cu chingi, al caror capete de metal sunt acoperite cu plastic pentru a va proteja vopseaua masinii si avand puncte reglabile, suportul de bicicleta cu prindere pe haion ..

0 Lei

Suport bicicleta Peruzzo Pure Instinct Rear 709/3 cu prindere pe haion - pentru 3 biciclete

Caracteristici:Un suport de 3 biciclete, tip platforma, cu fixare pe capota de portbagaj sau hayon-ul masinii. Prinderea se face cu ajutorul a 6 chingi textile, cu rezistenta la rupere de 300 kg forta fiecare, pentru extra sigurantaSuportul vine asamblat complet, fiind gata de pus pe masinaSimplu si rapid de montat si dat jos de pe masinaSe pliaza, pentru o depozitare facilaIn pachet sunt livrate ..

897 Lei

Suport bicicleta Peruzzo Stelvio 375/A 4X4 ALU cu prindere pe roata de rezerva pentru 2 biciclete

Montajul se face cu usurinta printr-un singur surub pe masinile care au roata de rezerva pozitionate pe mijlocul haionului. Se regaseste in doua variante :-Stelvio 373/A + Suport de bicicleta 375/A -Stelvio 373/A + Suport de schi 376/ASe pot achizitiona optional pentru suportul de bicicleta urmatoarele:-Adaptor numar cu stopuri Peruzzo 394 -Brate fixare aluminiu Peruzzo 690 -Brate fixare otel Peru..

431 Lei

Suport bicicleta Peruzzo Treviso 380 cu prindere pe haion pentru 3 biciclete

Caracteristici:Este un suport foarte robust, care se monteaza usor cu ajutorul sistemului de ancorare cu chingi. Punctele mobile, reglabile il fac foarte flexibil, astfel potrivindu-se pe numeroase modele de autovehicule. Dimensiunile sale mai mari, il fac perfect si pentru masini mai voluminoase precum SUV-urile. Otelul din care este fabricat este de cea mai buna calitate si este acoperit cu vops..

455 Lei

Suport bicicleta Peruzzo Venezia 388/A (de aluminiu) cu prindere pe haion pentru 3 biciclete

Daca va place sa calatoriti, dar in acelasi timp va place sportul, miscarea si sa circulati cu bicicleta, aveti nevoie de o solutie pentru a va putea transporta bicicletele cu autovehiculul. O solutie potrivita este transportul pe haion (usa din spate), sau pe capota portbagajului cu suportul de bicicleta Peruzzo Venezia, indiferent de modelul de masina pe care il detineti hatchback, break chiar ..

455 Lei

Suport biciclete Peruzzo 4x4 Bike Carrier 387 cu prindere pe roata de rezerva

Suport pentru biciclete special pentru fixarea la autoturisme 4x4 cu roata de rezerva indiferent de pozitia acesteia pe haion. Este confectionat din otel. Numarul de biciclete ce pot fi transportate: 2Optional se poate achizitiona Suportul de numar cu stopuri Peruzzo 394. ..

325 Lei

Suport biciclete Peruzzo Arezzo 667 pentru 2 biciclete cu prindere pe carligul de remorcare

Realizat din otel de buna calitate, suportul de bicicleta Peruzzo Arezzo este prevazut cu prinderi formate din mansoane si chingi din cauciuc ce pot prinde orice model de bicicleta care are diametrul cadrului intre 22 si 80 mm, iar imobilizarea lor se face prin legarea intre ele cu o chinga. Pentru a putea avea acces la portbagajul masinii, prinderea suportului de bicicleta Arezzo permite rabata..

274 Lei

Suport biciclete Peruzzo Parma 4 biciclete 706/4 cu prindere pe carligul de remorcare

Peruzzo Parma 4 biciclete beneficiaza de un sistem rapid de cuplare cu maneta pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari. Bratele detasabile de fixare, in numar de 3, se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana l..

1.350 Lei

Suport biciclete Peruzzo Pordoi 702 cu prindere pe bare transversale

Sistemul de prindere a furcii bicicletei pe suportul de bicicleta Peruzzo Pordoi 702, face ca bicicleta sa se monteze cu usurinta, acest sistem de prindere permitand potrivirea tuturor dimensiunilor de furca de bicicleta. Pe acest suport de bicicleta se pot monta si bicicletele dotate cu sistem de franare pe disc. Roata din spate a bicicletei se fixeaza cu ajutorul unei curele textile ce rezista p..

144 Lei

Suport biciclete Peruzzo Pure Instinct 708/3 cu prindere pe carligul de remorcare - pentru 3 biciclete

Caracteristici:Noul suport de bicicleta Peruzzo Pure Instinct 708/3 beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari. Suportul de bicicleta Peruzzo Pure Insinct 708/3 are posibilitatea de a se putea plia, astfel incat suportul devine compact pentru o depozitare mult mai eficienta. Asemeni operatiunii de montare, demontarea ..

1.822 Lei

Suport biciclete Peruzzo Pure Instinct 710 cu prindere pe bare transversale - pentru o bicicleta

Cu un design unic si brevetat, suportul de bicicleta Peruzzo Pure Instinct schimba regulile jocului: nu mai trebuie sa te intinzi ca sa strangi si sa incui manerul de fixare al cadrului bicicletei, acest suport fiind cat se poate de simplu de utilizat. Doar impingi cadrul bicicletei spre falcile bratului de prindere si acestea se inchid automat, imobilizand bicicleta pe suport. Pentru el..

478 Lei

Suport biciclete Peruzzo Roma Tandem 604 Aluminiu cu prindere pe bare transversale - pentru o bicicleta

Suportul Peruzzo Roma Tandem 604 Aluminiu este o solutie simpla si eleganta pentru transportul bicicletei dumneavoastra in siguranta pe acoperisul masinii. Datorita faptului ca este fabricat din aluminiu, acest suport de biciclete este foarte usor. Sistemul de prindere puternic pentru o siguranta maxima. Nu sunt necesare instrumente speciale pentru prindere. Prindere ajustabila a rotilor atat in f..

460 Lei

Suport biciclete Peruzzo Siena Fisso 669/3 cu prindere pe carligul de remorcare - pentru 3 biciclete

Caracteristici:Peruzzo Siena Fisso 669/3 beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari. Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Est..

791 Lei

Suport biciclete Peruzzo Stelvio 373/A - 375/A cu prindere pe roata de rezerva pentru 2 biciclete

Suport pentru biciclete din aluminiu special pentru fixarea pe roata de rezerva la autoturisme 4x4. Numarul de biciclete ce pot fi transportate - 2Montajul se face cu usurinta printr-un singur surub pe masinile care au roata de rezerva pozitionate pe mijlocul haionului. Se regaseste in doua variante :-Stelvio 373/A + Suport de bicicleta 375/A -Stelvio 373/A + Suport de schi 376/ASe pot achizitiona..

699 Lei

Suport depozitare bicicleta Peruzzo 405 Cool Bike Rack (Alb)

Caracteristici: Cu ajutorul acestui sistem inovator se poate depozita bicicleta atat in interiorul garajului, cat si in interiorul casei. Se roteste la 360 grade cu o simpla tractiune. Mentine permanent bicicleta in pozitie orizontala, aceasta putand fi prinsa in puncte diferite. Este disponibil in culorile rosu, negru, gri si alb. Pe acest suport se poate depozita maxim 1 bicicleta...

149 Lei

Suport depozitare bicicleta Peruzzo 405 Cool Bike Rack (Gri)

Caracteristici: Cu ajutorul acestui sistem inovator se poate depozita bicicleta atat in interiorul garajului, cat si in interiorul casei. Se roteste la 360 grade cu o simpla tractiune. Mentine permanent bicicleta in pozitie orizontala, aceasta putand fi prinsa in puncte diferite. Este disponibil in culorile rosu, negru si alb. Pe acest suport se poate depozita maxim 1 bicicleta...

149 Lei

Suport depozitare bicicleta Peruzzo 405 Cool Bike Rack (Negru)

Caracteristici:Cu ajutorul acestui sistem inovator se poate depozita bicicleta atat in interiorul garajului, cat si in interiorul casei. Se roteste la 360 grade cu o simpla tractiune. Mentine permanent bicicleta in pozitie orizontala, aceasta putand fi prinsa in puncte diferite. Este disponibil in culorile rosu, negru si alb. Pe acest suport se poate depozita maxim 1 bicicleta. ..

393 Lei

Suport depozitare bicicleta Peruzzo 405 Cool Bike Rack (Rosu)

Caracteristici:Cu ajutorul acestui sistem inovator se poate depozita bicicleta atat in interiorul garajului, cat si in interiorul casei. Se roteste la 360 grade cu o simpla tractiune. Mentine permanent bicicleta in pozitie orizontala, aceasta putand fi prinsa in puncte diferite. Este disponibil in culorile rosu, negru si alb. Pe acest suport se poate depozita maxim 1 bicicleta. ..

169 Lei

Suport depozitare bicicleta Peruzzo Appendino 344

Peruzzo 344 Appendino este un suport pentru depozitarea bicicletei, care se monteaza pe perete, in garaj, sau pentru expozitie in magazinele de prezentare de specialitate. Bicicleta se depoziteaza pe acest suport, pe verticala. ..

49 Lei

Suport depozitare bicicleta Peruzzo Marte 369

Peruzzo 369 Marte este un suport pentru depozitarea bicicletelor si se poate folosi atat in garaj cat si in magazinele de specialitate. Bicicleta se aseaza cu ruda pe cele doua brate cu care este dotat suportul. Bratele suportului sunt rabatabile, pentru ca in momentul cand bicicleta nu este suspendata, suportul pentru depozitarea bicicletei sa ocupe cat mai putin spatiu. ..

120 Lei

Suport depozitare bicicleta Peruzzo Pit Stop 338

Peruzzo 338 Pit Stop este un suport pentru depozitarea bicicletelor in pozitie verticala. Bicicleta se aseaza cu furca din spate pe suport Peruzzo 338. Ideal pentru a expune bicicleta pe acest stand in magazinele de prezentare de specialitate. Peruzzo 338 Pit Stop este un suport pentru depozitarea bicicletelor in pozitie verticala..

93 Lei

Suport depozitare bicicleta Peruzzo Roda 342

Peruzzo 342 Roda este un suport pentru depozitarea bicicletei pe perete. ..

29 Lei

Suport depozitare biciclete Peruzzo 672 Junior

Peruzzo 672 Junior este un suport pentru depozitarea / servisarea bicicletei, care se monteaza pe perete, in garaj, sau pentru expozitie in magazinele de prezentare de specialitate. ..

158 Lei

Suport depozitare biciclete Peruzzo Bike Rack 663

Caracteristici:Peruzzo Bike Rack 663 are o dubla functionalitate. Pe acesta se depoziteaza suporturile de biciclete cu prindere pe haion. Ansamblul format din suportul de biciclete cu prindere pe haion si Bike Rack 663 devine la randul lui un suport de depozitare biciclete, cu prindere pe perete. ..

99 Lei