TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

Peruzzo

Produse pe pagină:
Sortare după:

Stand Bicicleta Peruzzo

Standul de bicicleta Peruzzo este un suport pentru depozitarea bicicletelor in pozitie orizontala. Bicicleta se aseaza cu roata din spate pe acest stand...

55 Lei

Suport depozitare biciclete Peruzzo 672 Junior

Peruzzo 672 Junior este un suport pentru depozitarea / servisarea bicicletei, care se monteaza pe perete, in garaj, sau pentru expozitie in magazinele de prezentare de specialitate. ..

273 Lei 152 Lei

Suport biciclete Peruzzo Pure Instinct 708/4 cu prindere pe carligul de remorcare - pentru 4 biciclete

Caracteristici:Noul suport de bicicleta Peruzzo Pure Instinct 708/4 beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari. Suportul de bicicleta Peruzzo Pure Insinct 708/4 are posibilitatea de a se putea plia, astfel incat suportul devine compact pentru o depozitare mult mai eficienta. Asemeni operatiunii de montare, demontarea ..

2.412 Lei 1.532 Lei

Suport bicicleta Peruzzo Firenze 660/3 cu prindere pe haion pentru 3 biciclete

Peruzzo Firenze este suportul de bicicleta cu montare pe haion care potriveste pe o gama larga de masini (hatchback, estate, sedan, etc). Prin sistemul de prindere cu chingi, al caror capete de metal sunt acoperite cu plastic pentru a va proteja vopseaua masinii si avand puncte reglabile, suportul de bicicleta cu prindere pe haion Peruzzo Firenze se va monta usor si rapid pe autovehiculul dumneavo..

787 Lei

Suport 2 biciclete Peruzzo Siena 669 cu prindere pe carligul de remorcare

Peruzzo Siena 669 beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari. Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Siena 669 nu se poate raba..

636 Lei 577 Lei

Suport depozitare bicicleta Peruzzo Marte 369

Peruzzo 369 Marte este un suport pentru depozitarea bicicletelor si se poate folosi atat in garaj cat si in magazinele de specialitate. Bicicleta se aseaza cu ruda pe cele doua brate cu care este dotat suportul. Bratele suportului sunt rabatabile, pentru ca in momentul cand bicicleta nu este suspendata, suportul pentru depozitarea bicicletei sa ocupe cat mai putin spatiu. ..

115 Lei

Suport depozitare bicicleta Peruzzo 405 Cool Bike Rack (Gri)

Caracteristici: Cu ajutorul acestui sistem inovator se poate depozita bicicleta atat in interiorul garajului, cat si in interiorul casei. Se roteste la 360 grade cu o simpla tractiune. Mentine permanent bicicleta in pozitie orizontala, aceasta putand fi prinsa in puncte diferite. Este disponibil in culorile rosu, negru si alb. Pe acest suport se poate depozita maxim 1 bicicleta...

378 Lei 210 Lei

Suport 4 biciclete Peruzzo Arezzo 667/4 cu prindere pe carligul de remorcare

Usor si rapid de montat, doar prin simpla strangere a unui surub, suportul de bicicleta Arezzo al firmei italiene Peruzzo este solutia optima de transport a patru biciclete pe carligul de tractare. Realizat din otel de buna calitate, suportul de bicicleta Peruzzo Arezzo este prevazut cu prinderi formate din mansoane si chingi din cauciuc ce pot prinde orice model de bicicleta care are diametrul ca..

405 Lei 397 Lei

Suport bicicleta Peruzzo Venezia 388/A (de aluminiu) cu prindere pe haion pentru 3 biciclete

Daca va place sa calatoriti, dar in acelasi timp va place sportul, miscarea si sa circulati cu bicicleta, aveti nevoie de o solutie pentru a va putea transporta bicicletele cu autovehiculul. O solutie potrivita este transportul pe haion (usa din spate), sau pe capota portbagajului cu suportul de bicicleta Peruzzo Venezia, indiferent de modelul de masina pe care il detineti hatchback, break chiar ..

437 Lei 379 Lei

Suport biciclete Peruzzo Siena Fisso 669/3 cu prindere pe carligul de remorcare - pentru 3 biciclete

Caracteristici:Peruzzo Siena Fisso 669/3 beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari. Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Est..

1.311 Lei 728 Lei

Suport depozitare bicicleta Peruzzo Pit Stop 338

Peruzzo 338 Pit Stop este un suport pentru depozitarea bicicletelor in pozitie verticala. Bicicleta se aseaza cu furca din spate pe suport Peruzzo 338. Ideal pentru a expune bicicleta pe acest stand in magazinele de prezentare de specialitate. Peruzzo 338 Pit Stop este un suport pentru depozitarea bicicletelor in pozitie verticala..

89 Lei

Suport bicicleta Peruzzo BdG 381 cu prindere pe haion pentru 1 bicicleta

Aveţi nevoie de un suport care se poate monta rapid pe maşină şi cu care puteţi să vă transportaţi bicicleta in siguranta? Suportul de bicicleta Peruzzo BdG 381 al producatorului italian este solutia. Peruzzo BdG 381 este suportul pentru transportarea unei singure biciclete. Se potrivesc majoritatea tipurilor de cadre de biciclete cu diametrul de pana la 60 mm. Prin sistemul de prindere cu chingi,..

163 Lei 130 Lei

Suport depozitare biciclete Peruzzo Bike Rack 663

Caracteristici:Peruzzo Bike Rack 663 are o dubla functionalitate. Pe acesta se depoziteaza suporturile de biciclete cu prindere pe haion. Ansamblul format din suportul de biciclete cu prindere pe haion si Bike Rack 663 devine la randul lui un suport de depozitare biciclete, cu prindere pe perete. ..

87 Lei

Suport depozitare bicicleta Peruzzo Appendino 344

Peruzzo 344 Appendino este un suport pentru depozitarea bicicletei, care se monteaza pe perete, in garaj, sau pentru expozitie in magazinele de prezentare de specialitate. Bicicleta se depoziteaza pe acest suport, pe verticala. ..

63 Lei