TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

O'Neal

Produse pe pagină:
Sortare după:

Casca Bicicleta O'NEAL BACKFLIP FIDLOCK, RL 2 WINGMAN

Casca O'Neal Backflip Fidlock, RL 2 WINGMANpolicarbonatinterior detasabilmetal alb ..

410 Lei

Casca Bicicleta O'NEAL WARP EDGY CAMO

Casca de bicicleta O'Neal Warp Edgy Camo are cele mai mari resurse de siguranță din clasa sa: echipa de dezvoltare a creat o cască de curse accesibilă, cu carcasă din ABS si o greutate maximă de 1.100g, care trece standardul American de Downhill ASTM F1952. Acest standard este destul de necunoscut în Europa și este mai frecvent întâlnit în cazul rezistenței la șoc a ciclului motor. Doar căștile ma..

520 Lei

Casca Bicicleta O'NEAL FURY FIDLOCK RL WILD - MULTICOLOR

Casca O'Neal Fury Fidlock RL WILDinvelis ABSvizor ajustabilFidlockinterior detasabil950grmulticolor ..

575 Lei

Ochelari O'Neal B-ZERO, NEGRI

Ochelari O'Neal B-Zero lentile inlocuibile anti ceata protectie UV 100% negri ..

110 Lei

Casca Bicicleta O'NEAL BACKFLIP FIDLOCK DH RL2, SHOCKER, NEGRU-ROSU-ALBASTRU

Casca O'Neal Backflip Fidlock DH RL2, SHOCKERpolicarbonat,interior detasabilnegru-rosu-albastru ..

445 Lei

Casca Oneal 7 Series Evo Crank

Casca Oneal 7 Series Evo CrankFabricata din policarbonat durabilGreutate: 1260 gr.Vizor ajustabil pe inaltimeGuri de ventilatie si racorirePrindere sub barbie a chingii tip double DInterior detasabilIndeplineste standardele internationale de siguranta:  DOT, ECE 22-05, AS/NZS si ACU..

790 Lei

Casca Oneal Fury Rl Mips Black Yellow

Casca O'Neal Fury Rl Mips Black YellowFabricata din policarbonat durabilGreutate: 1100 gr.Vizor ajustabil pe inaltimeGuri de ventilatie si racorirePrindere sub barbie magnetica FidlockInterior detasabilIndeplineste ECE 22-05 si ACU GoldProtectia revolutionara MIPS:..

670 Lei

Casca Oneal 3 Series Crank Neon Multi

Casca O'neal 3 Series Crank Neon MultiFabricata din policarbonat durabilGreutate: 1400 gr.Vizor ajustabil pe inaltimeGuri de ventilatie si racorirePrindere sub barbie a chingii tip double DInterior detasabilIndeplineste ECE 22-05 si ACU Gold..

598 Lei

Ochelari O'Neal B-FLEX ETR

Ochelari O'Neal B-Flex ETR lentile inlocuibile anti-ceata silicon pe curea microfibra inclusa 100% protectie albastru/portocaliu/radium ..

190 Lei

Ochelari O'Neal B1 FLAT '17

Ochelari O'Neal B1 FLAT lentile inlocuibile anti-ceata protectie UV 100% silicon triplu pe curea alb/radium ..

260 Lei

Casca Oneal Warp Fidlock Avian

Casca Oneal Warp Fidlock AvianFabricata din policarbonat durabilGreutate: 1100 gr.Vizor ajustabil pe inaltimeGuri de ventilatie si racorirePrindere sub barbie magnetica FidlockInterior detasabilIndeplineste standardele internationale de siguranta:  ASTM F1952 US Downhill Standard. EN1078 certified..

670 Lei

Casca Oneal Fury Afterburner Green

Casca Oneal Fury Afterburner GreenFabricata din policarbonat durabilGreutate: 1020 gr.Vizor ajustabil pe inaltimeGuri de ventilatie si racorirePrindere sub barbie magnetica FidlockInterior detasabilIndeplineste standardele internationale de siguranta:  ASTM F1952 US Downhill Standard. EN1078 certified..

575 Lei

Ochelari O'Neal B1 RL OKINAWA ALBASTRU/PORTOCALIU/RADIUM

Ochelari O'Neal B1 RL Okinawa lentile anti ceata 100%protectie UV anti-zgarieturi lentile inlocuibile albastru/portocaliu/radium ..

260 Lei