TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

Motorex

Produse pe pagină:
Sortare după:

Degresant-Curatare Lant Motorex Chain Clean Degreaser

Motorex Chian Clean este o solutie pentru curatarea eficienta a lantului care se poate folosi la orice bicicleta / motocicleta, este testata pentru O-ringuri si indeparteaza cu succes grasimea depozitata pe lant. Folosirea regulata extinde considerabil durata de viata a lantului. Dupa degresare, lubrifiati lantul cu Motorex Chain Lube.Disponibil ca spray de 500ml...

45 Lei

Degresant-curatare Lant Motorex Chain Clean Degreaser

Motorex Chian Clean este o solutie pentru curatarea eficienta a lantului care se poate folosi la orice bicicleta / motocicleta, este testata pentru O-ringuri si indeparteaza cu succes grasimea depozitata pe lant. Folosirea regulata extinde considerabil durata de viata a lantului. Dupa degresare, lubrifiati lantul cu Motorex Chain Lube.Disponibil ca spray de 500ml...

45 Lei

Solutie Curatare Motorex Bike Clean

Motorex Bike Clean este o solutie biodegradabila de curatat bicicleta, foarte eficienta, fara solventi, creata special pentru biciclete foarte murdare. Indeparteaza rapid noroi, praf, grasime etc, nu lasa reziduri grase si nu afecteaza performanta franelor.Mod de folosire: aplicati pe toata bicicleta si lasati 5 minute sa-si faca efectul, dupa care clatiti cu apa.Testata si pe bicicletele din Carb..

38 Lei

Solutie Lustruire Motorex Bike Shine

Motorex Bike Shine este o solutie pentru lustruirea bicicletelor, reimprospateaza culorile si da un luciu puternic. - Protejeaza si mentine vopseaua originala a bicicletei- Respinge apa si praful- Este ideal de aplicat dupa curatarea bicicletei- Este ideal pentru bicicletele de expozitieMod de aplicare: Aplicati pe componentele ce urmeaza a fi lustruite, lustruiti apoi cu o carpa moale daca este n..

50 Lei

Ulei Mineral Motorex Hidraulic Hydraulic Fluid 75

Motorex Hidraulic Fluid 75 Mineral Oil este un ulei mineral special pentru frane hidraulice, cu o rezistenta excelenta in timp si o vascozitate ideala la temperaturi mici si mari. Copatibilitate foarte buna cu garniturile.Atentie, acest ulei trebuie folosit numai cu sistemele de franare care functioneaza cu ulei mineral..

32 Lei

Ulei Suspensii Motorex Fork Oil

Motorex Racing Fork Oil este un ulei pentru furci, disponibil in 4 vascozitati diferite (5W, 7.5W, 10W, 15W), cu tehnologie Low Friction ce ofera coeficienti de frecare foarte mici, previne formarea spumei si a coroziunii, trateaza si protejeaza garniturile...

68 Lei

Ulei Suspensii Motorex Fork Oil

Motorex Racing Fork Oil este un ulei pentru furci, disponibil in 4 vascozitati diferite (5W, 7.5W, 10W, 15W), cu tehnologie Low Friction ce ofera coeficienti de frecare foarte mici, previne formarea spumei si a coroziunii, trateaza si protejeaza garniturile...

65 Lei

Ulei-lubrifiant Motorex Dry Lube

Motorex Dry Lube este un lubrifiant de lant pentru folosire in conditii uscate. Este complet sintetic, pe baza de ceara, biodegradabil, penetreaza rapid si formeaza un strat omogen care protejeaza lantul de praf. Dry Lube ofera o lubrifiere sporita combinata cu o remarcabila protectie impotriva coroziunii si uzurii. Ideal pentru folosire in conditii uscate.Mod de aplicare: agitati bine i..

30 Lei

Ulei-lubrifiant Motorex Wet Lube

Motorex Wet Lube este un lubrifiant de lant pentru folosire in conditii umede. Este complet sintetic, pe baza de ceara, biodegradabil, penetreaza rapid, asigura o lubrifiere optima si o remarcabila protectie impotriva coroziunii. Creat special pentru conditii in care librifiantul trebuie sa stea pe lant pentru perioade lungi, ideal pentru conditii umede si noroioase deoarece respinge apa.Mod de ap..

30 Lei

Vaselina Motorex Bike-grease 2000

Motorex Bike-Grease 2000 este o vaselina de culoare galben fluorescent, pe baza de calciu, speciala pentru biciclete, cu proprietati remarcabile si durabile de ungere. Respinge apa si este extrem de rezistenta la presiune. Asigura rezistenta impotriva oxidarii si imbatranirii. Este ideala pentru ungerea rulmentilor, butucilor, articulatii si headset-uri. Nu ataca elastomerii si garniturile si prev..

34 Lei

Vaselina Motorex Carbon Grease

Motorex Carbon Grease este o vaselina ideala pentru asamblarea pieselor din carbn si aluminiu (pedale, cleme, sine de sa). Protejeaza eficient impotriva coroziunii de contact, face usoara desfacerea pieselor asamblate.Important: Piesele din carbon sunt predispuse la deteriorari din cauza fortei de strangere prea mare. Vaselina Carbon Grease sporeste aderenta partilor in contact, astfel forta de st..

76 Lei

Vaselina Motorex White Grease 628

Motorex White Grease este o vaselina pe baza de litiu, speciala pentru biciclete, are proprietati exceptionale de reducere a uzurii si ramane maleabila la temperaturi joase. Ideala pentru angrenaje si parti care gliseaza una pe alta, filete, etc...

47 Lei

Lichid De Frana Motorex Dot 5.1

Lichid de frana de inalta performanta. Punct de fierbere de 180°C (356°F). Previne formarea de vapori, chiar si la franari prelungite. Asigura o franare foarte puternica cu raspus bun. 250g. ..

35 Lei

Solutie Curatare Angrenaj Motorex Easy Clean

Motorex Easy Cleann este o solutie pentru curatarea eficienta a lintregului grup de angrenare ( lant, pinioane, foi ) care se poate folosi la orice bicicleta / motocicleta, este testata pentru O-ringuri si indeparteaza cu succes grasimea depozitata pe lant. Folosirea regulata extinde considerabil durata de viata a lantului. Dupa degresare, lubrifiati lantul cu Motorex Chain Lube. Disponibil ca sp..

45 Lei

Solutie Curatare Lant Motorex 611

Motorex Chian Clean este o solutie pentru curatarea eficienta a lantului care se poate folosi la orice bicicleta / motocicleta, este testata pentru O-ringuri si indeparteaza cu succes grasimea depozitata pe lant. Folosirea regulata extinde considerabil durata de viata a lantului. Dupa degresare, lubrifiati lantul cu Motorex Chain Lube. Disponibil ca spray de 500ml. ..

45 Lei

Ulei Furca Motorex 1L

Motorex Racing Fork Oil este un ulei pentru furci, disponibil in 5 vascozitati diferite (2.5W , 5W, 7.5W, 10W, 15W), cu tehnologie Low Friction ce ofera coeficienti de frecare foarte mici, previne formarea spumei si a coroziunii, trateaza si protejeaza garniturile. ..

57 Lei

Ulei Lubrifiant Motorex

Motorex City Lube este un lubrifiant sintetic 100% si biodegradabil. Uleiul penetreaza rapid in lant si formeaza o suprafata omogena ce protejeaza importiva murdariei si a prafului. Uleiul ofera o lubrifiere imbunatatita si protectie impotriva coroziunii si uzurii reducand frecarea. Cantitate 100ml. Cu picurator. ..

24 Lei

Ulei Lubrifiant pentru lant Motorex Dry

Lubrifianti pentru diferite conditii meteorologice Dry- recomandat pentru folosire in conditii aride si mult praf, datorita compozitiei sale pe baza de ceara si ulei. Wet- recomandat pentru folosire in conditii de ploaie si umezeala, formeaza un strat impermeabil pe lant.   ..

35 Lei

Ulei Lubrifiant pentru lant Motorex Wet

Lubrifianti pentru diferite conditii meteorologiceWet- recomandat pentru folosire in conditii de ploaie si umezeala, formeaza un strat impermeabil pe lant.   ..

35 Lei