TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 300 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 20 rate fara dobanda

Kinetic

Produse pe pagină:
Sortare după:

Kinetic New Rock and Roll Control

Descriere:Kinetic Rock și Roll Control este singurul Trainer electronic interactiv, controlat de aplicație, care permite bicicletei dvs.să se miște cu dvs. pentru o simțire mai realistă a drumului și un nucleu mai puternic.Este o experiență de antrenament imersivă, cu antrenamente eficiente, orientate și simulare de plimbare, care vor depăși așteptările dumneavoastră. Un volant masiv și o fun..

3.099 Lei 2.789 Lei

Kinetic New Rock and Roll Smart 2 Fluid Trainer

Modelul New Rock and Roll Smart 2 Fluid este cu siguranta o experienta de antrenament unica. Cadrul patentat pune la discpozitia ciclistului cea mai realista senzatie posibila deoarece permite bicicletei sa se miste precum ar fi pe drum. Pe langa o senzatie realista ajuta si la antrenamentul muschilor trunchiului. Fortand ciclistul sa mentina echilibrul pe bicicleta obliga muschii sa functionez..

2.890 Lei 2.299 Lei

Kinetic Road Machine 2.0 2019

Etalonul pentru trainerele hidraulice. Silentios, lin si 100% etans. De la antrenamente pe intervale la cele de forta pana la rulaj la liber, Road Machine ofera o gama variata de antrenamente. Nu este nici un trainer ce reproduce in interior un antrenament in aer liber, toate astea datorita unitatii noastre cu rezistenta hidraulica. Inbunatatiri fata de modelul precedent: - nu mai necesi..

1.399 Lei

Kinetic Road Machine Smart 2018

Etalonul pentru trainerele hidraulice. Silentios, lin si 100% etans. De la antrenamente pe intervale la cele de forta pana la rulaj la liber, Road Machine ofera o gama variata de antrenamente. Nu este nici un trainer ce reproduce in interior un antrenament in aer liber, toate astea datorita unitatii noastre cu rezistenta hidraulica. Inbunatatiri fata de modelul precedent: - nu mai necesita ..

1.650 Lei

Kinetic Road Machine Smart Control 2018

Kinetic Road Machine Smart Control 2018 Modelul Road Machine Smart Control 2018  este cu siguranta o experienta de antrenament unica. Este singurul home-trainer electronic care pune la dispozitia ciclistului cel mai rezistent cadru, unitate electronica performanta si foarte fiabila, iar transmiterea datelor se face catre orice aparat conectat prin Bluetooth cu ajutorul aplicatiei Ki..

2.610 Lei 2.399 Lei

Kinetic Road Machine Smart Power Pack 2018

Etalonul pentru trainerele hidraulice. Silentios, lin si 100% etans. De la antrenamente pe intervale la cele de forta pana la rulaj la liber, Road Machine ofera o gama variata de antrenamente. Nu este nici un trainer ce reproduce in interior un antrenament in aer liber, toate astea datorita unitatii noastre cu rezistenta hidraulica. Inbunatatiri fata de modelul precedent: - nu mai necesita ..

2.099 Lei

Kinetic Z-Rollers 1.0 2018

  Imbunatateste-ti tehnica si echilibrul cu Kinetic Z-Rollers!   Kinetic Z-Rollers - optiunea perfecta pentru a va exersa echilibrul si tehnica sau pentru incalzirea dinaintea cursei. Role prelucrate din aluminiu si rulmentii de calitate ofera un antrenament silentios. Cadrul usor din aluminiu se plieaza pentru transport si depozitare usoara. Cel mai fiabil si silentios rulou c..

1.299 Lei

Adaptor Ax Kinetic Traxle

Adaptor Ax Home Trainer Kinetic Disponibil in 3 variante: Coarse: -Maxxle 135mm x 12mm  -Maxxle 142mm x 12mm -Maxxle 150mm x 12mm- -Trek ABP 142mm x 12mm   Medium: -Shimano SM-AX75 142mm x 12mm -Shimano SM-AX65 142mm x 12mm    Fine: -142mm x 12mm DT Swiss RWS Thru-Bolt ( Conical ) -142mm x 12mm DT Swiss RWS Thru-Bolt ( Flat ) -142mm ..

150 Lei

Covoras Kinetic Pentru Home Trainer

Covorasul este realizat din PVC si este ideal pentru pastrarea suprafetei de antrenament curata si uscata, totodata, acesta reduce vibratiile. Dimensiuni 200cm x 93cm ..

310 Lei

Kinetic InRide

Kinetic inRide este calculatorul nostru de putere de ultima generație. Sistemul folosește protocolul de comunicare Bluetooth SmartTM disponibil la Apple iPhone 4S si 5, iPad 3 și iPod Touch 5 pentru a conecta cureaua pentru puls și senzorul de putere la aplicația Kinetic inRide iPhone, pentru a măsura puterea dezvoltată pe orice model hidraulic Kinetic. Curba de putere foarte exactă a modelului..

225 Lei