TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 300 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 20 rate fara dobanda

ethirteen

Produse pe pagină:
Sortare după:

Ghidon E*thirteen Base Riser Diametru Prindere 35mm Lungime 800mm Black

Ghidonul Base folosește profile de curbură și butting proiectate la comandă, o lățime de 800 mm și o clemă de 35 mm pentru caracteristici ideale de rulare. 9 grade de backsweep sunt mai ușoare pentru încheieturile mâinilor decât majoritatea curburilor tradiționale ale ghidonului, iar 5 grade de upsweep oferă confort în toate unghiurile.SPECIFICAȚII ALE PRODUSULUICuloare Stealth BlackCompatibilitat..

352 Lei 239 Lei

Pedale Bicicleta E*thirteen Base

Pedalele noastre de bază oferă o tracțiune care mușcă, iar la un preț care nu strică.Pornind de la dispunerea pinilor de pe primele noastre pedale LG1 Plus și LG1 Race, cele mai noi pedale compozite Base folosesc exact același model de 22 de pini pentru a obține aceeași tracțiune mușcătoare pentru care primele noastre pedale au fost atât de bine cunoscute.Platforma compozită de 100 x 110 mm găzdui..

358 Lei 278 Lei

Pedale Bicicleta E*thirteen Plus

Noile noastre pedale Plus din aluminiu oferă o tracțiune puternică, un aspect estetic deosebit și un profil subțire, care deviază rocile.Păstrând dispunerea originală de 22 de pini folosită la primele noastre pedale LG1, noile noastre pedale Plus din aluminiu folosesc exact același model de 22 de pini pentru a obține aceeași tracțiune mușcătoare pentru care primele noastre pedale au fost atât de b..

920 Lei 710 Lei

Pipa E*thirteen Base Prindere Ghidon 35mm Black

Tija noastră Base 35 este o tijă care nu are sens. Clema de 35 mm este ideală pentru raportul rezistență/greutate, feroneria T25 integrată cu capete rotunjite previne rănirea, iar două lungimi de tijă sunt disponibile pentru a se potrivi perfect nevoilor tale. Finisată cu un cordon negru uns cu sablare și ilustrații cu laser.SPECIFICAȚII ALE PRODUSULUIDiametru clemă de 35 mm Diametru clemă de bară..

423 Lei 309 Lei

Pipa E*thirteen Plus Prindere Ghidon 35mm Black

SECURE CLAMPING THAT'S LIGHT AND STRONG FOR RIDER CONNECTION AND CONTROL, IN PREMIUM MATERIALS AND FINISHES. e*thirteen Plus 35 Stem is light, strong with dependable clamping. e*thirteen Plus 35 Stems are made from ultra-strong AL-7050-T7 alloy to reduce weight and is designed with clamps that won't loosen, no mater how hard you ride. Our 132º recessed opposing steerer clamp bolts deliver o..

685 Lei 549 Lei

Pipa E*thirteen Plus Prindere Ghidon 35mm Black / Bronze

PRINDERE SIGURĂ, UȘOARĂ ȘI PUTERNICĂ PENTRU CONECTAREA CĂLĂREȚULUIȘI CONTROL, ÎN MATERIALE ȘI FINISAJE PREMIUM.Tija e*thirteen Plus 35 este ușoară, puternică și fiabilă.prindere. e*thirteen Plus 35 Stems sunt fabricate din aliaj ultrarezistent AL-7050-T7pentru a reduce greutatea și sunt proiectate cu cleme care nu se vor slăbi, indiferent de cât detare pedalezi. Șuruburile noastre de prindere a br..

685 Lei 549 Lei

Janta E*thirteen TRS Trail 29" 32 Gauri

De la drumuri epice de o zi întreagă la următoarea cursă de enduro, janta TRS Trail Rim este pregătită pentru orice.Janta noastră oferă o rezistență superioară la lovituri fără a rupe banca și este proiectată să se îndoaie spre interior în scenarii extreme, asigurându-vă că ajungeți acasă cu aerul încă în anvelope. Lățimea interioară de 27 mm oferă o platformă perfectă pentru anvelopele de 2,2-2,6..

315 Lei 279 Lei

Chain Guide Bicicleta E*thirteen ISCG05 With Slider & Bash Pentru Foaie de 28-38T Black

Conceput pentru a suporta pedepse extreme, fără a vă pedepsi pereții. Chainguide-ul TRS oferă protecție completă a transmisiei (glisiera superioară și bashguard) și o placă posterioară durabilă din oțel.Un ansamblu modular permite cicliștilor să aleagă una dintre cele trei dimensiuni de bash gutiere (28-30T, 32-34T, 36-38T incluse).Toate piesele din policarbonat sunt rezistente la solvenți, iar gl..

682 Lei 438 Lei