TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 300 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 20 rate fara dobanda

Ceas Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Rama Gri Inchis DLC Titanium si curea din Silicon Neagra, Culoare: Black

36194-D-FAN-2de936b8-dc28-443d-92f8-5fa8

DEVINO MAI BUN LA ORICE. SAPTE ZILE PE SAPTAMANA.

 

Combinând cele mai bune funcţii ale ceasurilor noastre pentru fitness şi activităţi în aer liber, ceasul rezistent multisport fēnix 7 îmbină designul şi performanţa de nivel înalt cu uşurinţa purtării 7 zile pe săptămână.

Este corpul tău. Cunoaşte-l mai bine prin monitorizarea pulsului la încheietura mâinii şi utilizarea funcţiei Pulse Ox.

Alergatul şi mersul pe bicicletă - asta e treaba ta. Monitorizarea tuturor statisticilor tale - asta e treaba noastră.

Explorează lumea. Senzorii de navigare te vor ajuta să găseşti calea înapoi.

Indiferent de locaţia ta, mesajele text şi alertele te vor găsi întotdeauna.

Bucură-te de melodiile preferate cu muzică la încheietura mâinii şi fără un telefon care să te încurce.

Extinde durata de viaţă a bateriei până la limită. Durata de viaţă a bateriei rezistă până la 18 zile între încărcări, în modul ceas inteligent.

 

                

 

PERFORMANTA PRIN DESIGN

Designul îmbunătățit, ultrarezistent, oferă un afişaj mare de 1,3″ cu încărcare solară şi o carcasă din polimer ranforsat cu fibre de 47 mm. Rezistenţa termică, la şocuri şi la apă a ceasului a fost testată conform standardelor americane.

 

ECRAN TACTIL ŞI BUTOANE

Butoanele fiabile, care funcţionează în orice mediu, sunt completate de ecranul tactil cu o interfaţă nouă, uşor de utilizat, ce asigură accesul rapid la selecţii şi funcţii.

 

MATERIALE PREMIUM

Potriveşte aspectul la stilul de viaţă cu o ramă elegantă din oţel inoxidabil.

 

APLICATII DE SPORT INTEGRATE

Utilizează profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane şi pe pistă, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi, golf, surf, căţărări în interior şi multe altele.

 

SCHI IN AFARA PISTEI

Rămâi informat în mijlocul zăpezii. Acest profil preîncărcat ajută la distingerea între schi şi urcare. Arată datele specifice urcării sau coborârii.

 

DINAMICA SCHI XC

Atunci când este asociată cu cureaua pentru piept HRM-Pro™ (comercializată separat), funcţia pentru măsurarea puterii pentru schi măsoară nivelul curent de solicitare al exerciţiului din cadrul antrenamentelor de schi fond.

 

FUNCTII PREGATITE PENTRU SURF

Fii pregătit să prinzi valurile. Acest ceas fēnix este compatibil cu funcţia Surfline Sessions™, care creează un videoclip cu fiecare val pe care îl cucereşti în faţa unei camere Surfline®4. Pentru a-l putea urmări mai târziu şi pentru a vedea cum te-ai descurcat cu abonamentul tău Surfline Sessions. 

 

                

 

 

DINAMICĂ MTB

Urmăreşte detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru efort şi consum, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-ţi un scor de depăşit pentru data viitoare.

 

ANTRENAMENTE HIIT

Acest profil de activitate monitorizează antrenamentele la intervale de intensitate ridicată, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata şi cele personalizate. Setează numărul de runde, intervalele de antrenament/repaus şi multe altele.

 

SUGESTII PENTRU EXERCIŢII ZILNICE

Pentru ghidare pe durata antrenamentului care îţi ia în calcul capacitatea şi nivelul condiţiei fizice, beneficiezi zilnic de recomandări pentru alergare şi ciclism în funcţie de nivelul de solicitare al antrenamentului şi starea antrenamentului curent.

 

PREDICTOR DE CURSA VIZUAL

Această funcţie oferă ritmul estimativ pentru distanţa pe care doreşti să o alergi în funcţie de istoricul alergărilor şi nivelul general al condiţiei fizice. Datele privind tendinţele evidenţiază impactul antrenamentului în timp.

 

TEHNOLOGIA PACEPRO™

Funcţia PacePro, prima de acest fel, te ajută să îţi menţii ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergi pe un anumit traseu.

 

FUNCTIA CLIMBPRO

Utilizează planificatorul de urcare ClimbPro pe traseele descărcate pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine, precum şi coborârile şi traseele plane.

 

STATISTICI PRIVIND PERFORMANTA

Vizualizează funcţii avansate de antrenament care includ dinamica alergării, valoarea VO2 max ajustată în funcţie de căldură şi altitudine, ajustarea pentru alergarea pe teren accidentat, consultantul pentru recuperare şi altele.

 

STAMINA IN TIMP REAL

Utilizează aceste date pentru a monitoriza şi gestiona efortul tău şi pentru a evita suprasolicitarea la începutul alergării sau mersului pe bicicletă.

 

CONSULTANT RECUPERARE

După fiecare antrenament, durata de recuperare te informează când vei fi pregătit pentru un alt antrenament solicitant. Aceasta ţine cont chiar şi de intensitatea antrenamentelor şi de factori precum stresul, activitatea zilnică şi somnul.

 

              

COMPATIBILITATE MULTI-GNSS

Accesează multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.

 

SENZORI ABC

Aventurează-te pe următorul tău traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru date de altitudine, barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu 3 axe.

 

HARTI PENTRU TERENURI DE GOLF

Accesează hărţile CourseView complet color pentru mai mult de 42 000 terenuri de golf din lumea întreagă şi beneficiază de ţintirea cu ajutorul butoanelor şi funcţia PlaysLike Distance.

 

HARTI SKIVIEW™

Ia cu asalt pârtiile cu ajutorul hărţilor SkiView preîncărcate şi vizualizează numele şi nivelurile de dificultate pentru peste 2 000 de staţiuni de schi din toată lumea la nivel global.

 

HARTI MULTICONTINENT TOPOACTIVE PENTRU EUROPA

Descărcarea de hărţi Topoactive pentru Europa din jurul lumii te ajută în timpul explorărilor. Utilizează conectivitatea Wi-Fi® integrată pentru a încărca şi a actualiza cu uşurinţă hărţi şi software fără a fi nevoie de un computer.

 

INAINTE PE RUTA

Bucură-te de informaţi rapide despre punctele de interes selectate care urmează pe rută. Vizualizează statisticile de performanţă, timpii segmentaţi şi distanţa/altitudinea, precum şi un rezumat al punctelor cheie de pe traseu care urmează.

 

GESTIONAREA ALIMENTARII

Vizualizează în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei ceasului, astfel încât să poţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.

 

AUTONOMIA BATERIEI

Bateria de litiu internă reîncărcabilă are o durată de viaţă de până la 18 zile în modul ceas inteligent, 57 ore în modul GPS şi de până la 57 zile în modul de economisire a energiei.

 

                

PULS MASURAT LA ÎNCHEIETURA MAINII

Tehnologia cu senzor optic pentru puls măsoară intensitatea activităţii precum şi variabilitatea pulsului pentru a calcula nivelul tău de stres. Monitorizarea este posibilă şi sub apă, fără utilizarea unui dispozitiv de măsurare a pulsului ataşat cu curea.

 

SENZOR PULSE OX

Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul tău absoarbe oxigenul.

 

SCOR DE SOMN ŞI MONITORIZAREA AVANSATA A SOMNULUI

Obţine detalii complete despre etapele de somn superficial, profund şi REM. Vizualizează-le într-un widget dedicat, care include scorul de somn şi informaţii detaliate.

 

MONITORIZAREA ENERGIEI BODY BATTERY™

Optimizează rezervele de energie ale corpului tău utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când eşti pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să ai nevoie de odihnă.

 

MONITORIZAREA RESPIRATIEI

Vizualizează modul în care respiri pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.

 

ACTIVITATE DE MONITORIZARE A SĂNĂTĂŢII

Utilizând date de la senzorii ceasului pentru starea corpului, această funcţie te ajută să monitorizezi instantaneu datele biometrice zilnice şi tendinţele bunăstării tale.

 

MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE

Înregistrează aportul zilnic de lichide, pentru a îţi aminti să te menţii hidratat. Atunci când obiectivul automat este activat, vei vedea chiar şi pierderea estimată prin transpiraţie, după efectuarea unei activităţi şi obiectivul tău va fi reglat automat.

 

NOTIFICARI INTELIGENTE

Primeşte e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul tău atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil.

 

APLICATII PENTRU MUZICĂ

Descarcă melodii şi liste de redare din conturile de Spotify, Deezer sau Amazon Music (ar putea fi necesar un abonament). Utilizează căşti wireless (comercializate separat) pentru a asculta fără a utiliza telefonul.

 

PLATI FARA CONTACT GARMIN PAY™

Evită cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact, disponibilă prin furnizorii participanţi.

 

FUNCŢII DE SIGURANTA ŞI MONITORIZARE

În timp ce ai ceasul şi telefonul asociate, locaţia ta în timp real poate fi trimisă către contactele tale manual sau, în timpul anumitor activităţi în aer liber, în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate de detectare a incidentelor.

 

MAGAZINUL CONNECT IQ™

Descarcă feţe de ceas personalizate, adaugă câmpuri de date şi obţine aplicaţii şi widgeturi din Connect IQ Store pe smartphone-ul compatibil.

Default
Gen Unisex
Tip Ceas
Alimentare Solara
Waterproof Da
Altimetru Da
GPS Da
Contor calorii Da
Senzor de puls Da

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Ceas Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Rama Gri Inchis DLC Titanium si curea din Silicon Neagra, Culoare: Black

  • Producător: Garmin
  • Cod produs: 010-02541-11
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 4.949 Lei

IN STOC: produs disponibil in magazin (livrare imediata) sau disponibil in depozit (livrare in 2-4 zile)

LA COMANDA: stoc furnizor (livrare in 4-6 zile )

STOC EPUIZAT: produsul este indisponibil.

Credit module tbi bank RO 3.3.5

279.48 Lei x 24 rate

plateste in rate