TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

Sei Bicicleta

Sei Bicicleta

Saua pentru bicicleta de off road nu va avea niciodata forma unei sei de oras.

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Sa Bicicleta Velo Newport Gemini

-un clasic cu un look nou -MEMORY FOAM (saua se adapteaza la formelor riderului)  -absortie de soc elastomer si protectie pentru copii -foarte confortabila datorita constructiei D2 -taietura O-ZONE -protectie in fata,spate si laterale -culoare: neagru,gri,alb  -greutate: 731 grame ..

168 Lei

Sa Nukeproof Plasma Speed Race Black / Yellow

Confortabil toată ziua Şaua Nukeproof Trail a fost concepută cu gândul la turele lungi, având un strat acoperitor generos peste scheletul “race”, pentru ca disconforul să fie minim chiar şi după o zi legendară în şa. Cântărind 230g, şaua Trail este considerată suficient de uşoară de majoritatea riderilor (poate doar cu excepţia celor mai mari fanatici ai gramelor), iar dimensiunile ei de 275..

198 Lei 165 Lei

Sa WTB Volt Sport

Sa WTB Volt Sport 133x265 Tevi Otel Syn Printed Cover Culoare: neagra cu alb Greutate: 310gr ..

65 Lei

Sa Nukeproof Vector AM Comp

Inspirata si modelata aerodinamic  precum avioanele de vanatoare, designul unic al seii Vector a fost realizat pentru a oferi confort, performanta si un stil dinamic. Liniile distinctive ale seii Vector sunt dezvoltate pentru a crea performante de top unei biciclete de competie. Caracteristici: Tije: Cro Mo Dimensiuni: 275mm x 142mm Greutate: 240g ..

219 Lei

Sa Bicicleta Selle Royal Freeway

Datorita sistemului inovator Royal Vacuum Light seile Selle Royal FREEWAY sunt 100% rezistente la apa si pana la 20% mai usoare fata de seile normale. -pe gel -impermeabila -dimensiuni: 274x163mm ..

78 Lei

Sa Nukeproof Plasma Speed Race Black / Black

Confortabil toată ziua Şaua Nukeproof Trail a fost concepută cu gândul la turele lungi, având un strat acoperitor generos peste scheletul “race”, pentru ca disconforul să fie minim chiar şi după o zi legendară în şa. Cântărind 230g, şaua Trail este considerată suficient de uşoară de majoritatea riderilor (poate doar cu excepţia celor mai mari fanatici ai g..

198 Lei 165 Lei

Sa Nukeproof Vector DH Comp

Inspirata si modelata aerodinamic precum avioanele de vanatoare, designul unic al seii Vector a fost realizat pentru a oferi confort, performanta si un stil dinamic. Liniile distinctive ale seii Vector sunt dezvoltate pentru a crea performante de top unei biciclete de competie. Caracteristici: Tije: Cro Mo Dimensiuni: 275mm x 142mm Greutate: 218g ..

219 Lei

Sa DDK 220G City Spirit Deluxe Gel

Sa city DDK 220G City Spirit Deluxe din gama trekking and city Clasa Deluxe Interior cu gel 245mm x 180mm tije otel culoare: negru-alb ..

47 Lei

Sa DDK 219G - Trk Comfort Deluxe

Sa TRK DDK 219G TRK Comfort clasa Deluxe din gama trekking and city 275mm x 174mm tije otel culoare: negru-gri ..

46 Lei

Sa Bicicleta Velo Flex V

Producator: Velo Culoare: negru Material sina: otel Constructie: D2 Suspensie: Arc-Tech Greutate: 398 gr ..

85 Lei

Sa WTB Volt Race

Sa WTB Volt Race 133x265 Tevi Cr-Mo Syn Cover Spuma Dna Flex shell Culoare: neagra Greutate: 290gr ..

189 Lei

Sa WTB Volt Race Regular

Sa WTB Volt Race Regular 142x260 Tevi Cr-Mo MicroFiber Cover FlexShell ComfortZone Colturi dure Greutate: 255gr Culoare: negru cu rosu ..

200 Lei

Sa Bicicleta Velo Plush Flex Pro

Producator: Velo Culoare: negru Material sina: otel Constructie: D2 Suspensie: Air-Tech   ..

110 Lei

Sa Nukeproof Neutron Black / White

Saua Nukeproof Neutron a fost realizata pentru ture de multi kilometrii, oferind un nivel ridicat de comfort comparativ cu seile cu o aliura mai sportiva realizate pana acum de cei de la Nukeproof.Acest comfort sporit este statornic chiar si atunci cand este vorba de ture de zile intregi fie ele de tracking, sau sosea.Saua Neutron este usoara, avand sinele din CrMo  si suprafata seii din m..

159 Lei

Sa Rfr City Comfort D2 & Elastomer

SA RFR CITY COMFORT D2 & ELASTOMERSaua Comfort D2 & Elastomer este mare, anatomica si ofera un comfort ridicat. Suspensia din elastomer absoarbe presiunea in zonele sensibile. Combinatia de suspensie din elastomer si tehnologie cu doua densitati ofera un comfort ridicat.Caracteristici:-Mare-Comfortabila datorita suspensieei din elastomer si tehnologiei cu doua densitati-Forma anatomica-Dim..

131 Lei

Sa Bicicleta Bmx Velo

Sa Bmx produsa de VeloDimensiuni : L=247 x W=137 mmProtectie in spate si lateralCuloare : GriPentru Dirt, Bmx, Freestyle ..

60 Lei