TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

Genunchiere Bicicleta

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Genunchiere Nukeproof Critical Enduro

Genunchiere Nukeproof Critical Enduro sunt usoare si bine aerisite pentru Xc / Enduro Realizate din material tip prosop care absoarbe transpiratia Exterior realizat din kevlar pentru rezistenta sporita la impact Insertii de silicon pentru a pastra protectiile pe pozitie Partea din spate aerisita Greutate: 272 gr. perechea Medium Testate de Enduro Mountain Bike Magazine : ..

225 Lei

Genunchiere Nukeproof Critical Dh Pro

Genunchiere cu Tibiera Nukeproof Critical Dh Pro sunt usoare si bine aerisite pentru Downhill / All Mountain Realizate din material tip prosop care absoarbe transpiratia Exterior realizat din kevlar pentru rezistenta sporita la impact Insertii de silicon pentru a pastra protectiile pe pozitie Partea din spate aerisita Greutate: 435 gr. perechea Large ..

305 Lei

Genunchiere Troy Lee Designs KG5400

Genunchierele KG 5400 de la Troy Lee Designs sunt construite pe principiul unui manşon conic din Lycra® fără benzi de strângere şi fără să exercite presiune mare pe picior, care îşi păstrează poziţia cu ajutorul unor zone de grip interne anti-alunecare. Au în compoziţie porţiuni ţesute din Aramid (Kevlar) cu aspect rugos, pentru o excelentă rezistenţă la abraziune. Aparţin gamei premium, cu teh..

392 Lei 299 Lei

Genunchiere Cu Tibiere Troy Lee Designs Method

 Genunchiere Cu Tibiere Troy Lee Designs Method: Sistem unic din două piese, combinând genunchiera interioară din neopren cu tibiera exterioară din policarbonat special termoformat, cusut pe o spumă cu bună ventilaţie. Aerisire excelentă, fixare ergonomică.   ..

445 Lei

Genunchiere Cu Tibiere Troy Lee Designs KGL 5450

Genunchierele cu tibieră KGL 5450 de la Troy Lee Designs sunt construite pe principiul unui manşon conic din Lycra® fără benzi de strângere şi fără să exercite presiune mare pe picior, care îşi păstrează poziţia cu ajutorul unor zone de grip interne anti-alunecare. Au în compoziţie porţiuni ţesute din Aramid (Kevlar) cu aspect rugos, pentru o excelentă rezistenţă la abraziune. Aparţin gamei pre..

449 Lei 345 Lei

Genunchiere Kali Mission Black / Grey

Genunchiere Kali Mission Black / GreyRealizate sa faca fata turelor epice de mtb. Durabile, usoare si cu un design ergonomic, genunchierele Mission sunt realizate atat pentru urcare cat si pentru coborare.Caracterisitici:Paduri flexibile ce absorb cu usurinta loviturilePadurile imbracate in material foarte aerisitBenzi anti alunecare pe interior atat sus cat si josSe pot spala la masina de spalatT..

256 Lei

Genunchiere Troy Lee Designs Raid Knee Guard

Nascute pe cele mai dificile trasee de downhill din Cupa Mondiala, reglate cu pricepere pentru lungile zile din bike park. Noile genunchire Tld Raid sunt realizate pentru un comfort si siguranta sporite.Aceste genunchiere sunt alegerea unro rideri ca Brendan Fairclough, Luca Shaw, Cam Zink, Brandon Semenuk si echipa de cupa mondiala a celor de la Intense.Marimi disponibile : XS/S, M/L, XL/XXL..

612 Lei 470 Lei

Genunchiere Troy Lee Designs

Cu un design ergonomic pentru o maximă mobilitate, genunchierele Troy Lee Designs standard oferă protecţie fără să stânjenească pedalarea. Plasticul termoformat minimizează efectul impactului pe genunchi, alături de bio-spuma de înaltă densitate, cu bună aerisire. Benzile rezistente de Velcro fixate pe elastic păstrează protecţiile mereu la locul lor. ..

132 Lei 120 Lei

Genunchiere Kali Mission Black / Red

Genunchiere Kali Mission Black / RedRealizate sa faca fata turelor epice de mtb. Durabile, usoare si cu un design ergonomic, genunchierele Mission sunt realizate atat pentru urcare cat si pentru coborare.Caracterisitici:Paduri flexibile ce absorb cu usurinta loviturilePadurile imbracate in material foarte aerisitBenzi anti alunecare pe interior atat sus cat si josSe pot spala la masina de spalatTr..

256 Lei

Genunchiere Cu Tibiere Kali Strike Black

Genunchiere Cu Tibiere  Kali StrikeNu incape loc pentru greseli cand trailurile devin tehnice, genuncherele Strike de la Kali Protectives  cu protctie realizata din Xelion turnat pentru impact puternic iar pe laterale cu protectii din Eva in zonele critice sunt aici !Caracterisitici:Paduri flexibile ce absorb cu usurinta loviturilePadurile din Xelion turnatBenzi anti alunecare pe interio..

396 Lei