TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

Pipe Bicicleta

Pipe Bicicleta
Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Pipa Nukeproof Warhead

Pipele Nukeproof Warhead sunt forjate la rece din aluminiu 6061, pentru o excelentă rezistenţă. Făcute să facă faţă chiar şi celor mai denivelate trasee de downhill, sunt prelucrate impecabil prin frezare asistată de calculator pentru a le face suficient de uşoare pentru ridingul de zi cu zi. Piesa frontală redesenată este acum şi mai uşoară şi în acelaşi timp oferă o prindere mai fermă pe ghid..

235 Lei

Pipa Nukeproof Warhead Direct Mount

Prelucrate din aluminiu clasa 7, prin frezare asistată de calculator, pipele Warhead Direct stem au fost gândite pentru a oferi echilibrul optim dintre o greutate redusă şi rezistenţă. Disponibile într-o varianta de prindere de ghidon 31.8mm, beneficiază acum de un design îmbunătăţit al piesei frontale pentru un maxim de rezistenţă şi o fixare mai fermă pe ghido..

256 Lei

Pipa Nukeproof Zero

Cand cei de la Nukeproof s-au hotarât să facă o pipă specială pentru cursele de four-cross, au făcut ce oricine ar trebui să facă – au apelat la experţi. Bazîndu-se pe experienţa riderilor de 4X Lukas şi Michael Mechura de la Team CRC/Nukeproof, producătorii au adus în piaţă pipa Nukeproof Zero stem, un zero-rise făcut să fie în acelaşi timp uşor şi incredibil de rigidpentru a nu flexa lateral...

225 Lei

Pipa Nukeproof Sam Hill Signature Direct Mount

Seria de produse Sam Hill Signature a fot special creată pentru unul dintre cei mai cunoscuţi rideri ai lumii, cu gândul la un singur lucru: câştigarea competiţiei! Fireşte, nu mai este nevoie de nicio prezentare pentru cel care a câştigat de cinci ori până acum Campinatul Mondial de downhill. El e pretutindeni cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni rideri ai tuturor timpurilor şi cu siguranţă..

269 Lei 192 Lei

Pipa Nukeproof Horizon Direct Mount

Pipa Horizon Direct Mount se bazeaza pe succesul avut de modelul Sam Hill Direct Mount, care a fost dezvoltata cu ajutorul celui care a castigat cinci titluri Downhill World Champion.Confera aceeasi rezistenta , doar ca este putin mai lunga (45mm)Se potriveste perfect cu ghidoanele Horizon, fiind optiunea aleasa a celor mai agresivi rideri.Material : AL 6061 CNCPrindere : Suruburi M6Prindere ghido..

235 Lei

Pipa Reglabila Cube RFR

Forjata 3D din aluminiu  Prindere 31.8mm/25.4mm Lungime 90mm/120mm Unghi disponibil pentru reglaj -10° / +80°  Culoare negru  ..

150 Lei

Pipa Ajustabila BBB High Six

Pipa cu unghi inalt pentru pozitie confortabila si control mai buna al directiei. Unghi jos pentru viteza si rezistenta redusa la vantMaterial aluminiu 6061 T6Suruburi inoxidabilePentru ghidoane standard trekking 31.8mmUnghi -30/+40 gradeGreutate 264 grameLungime 90 mm..

136 Lei