TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

Selle San Marco

Produse pe pagină:
Sortare după:

Sa Selle San Marco Bioaktive SPORTIVE Fusion Small 270x150mm

Sa pentru barbati Sine Otel-CarbonCarcasa PolipropilenaCapitonaj FusionCuloare negru fusionDimensiuni 270x150 mmGreutate 300 grame Fusion Invelisul seii este realizat din doua materiale cu texturi diferite. Pe zona centrala materialul are o textura mai rugoasa ceea ce ajuta la mentinerea pozitiei pe sa in timpul pedalarii. Lateralel sunt imbracate in material alunecos care reduce frecarea...

110 Lei

Sa Selle San Marco Bioaktive TREKKING Biofoam Large 273x188 mm

Sa pentru barbati Sine Otel-CarbonCarcasa PolipropilenaCapitonaj BiofoamCuloare negru matDimensiuni 273x188 mmGreutate 440 grame Biofoam Un material usor, dar durabil. Structura biodinamica urmeaza miscarile pelvisului specifice pedalajului. Reduce greutatea si garanteaza confortul si durabilitatea. Suprafata seii este impermeabila. ..

90 Lei

Sa Selle San Marco Bioaktive TREKKING Biofoam Small 277x164 mm

Sa pentru barbati Sine Otel-CarbonCarcasa PolipropilenaCapitonaj BiofoamCuloare negru matDimensiuni 277x164 mmGreutate 400 grame Biofoam Un material usor, dar durabil. Structura biodinamica urmeaza miscarile pelvisului specifice pedalajului. Reduce greutatea si garanteaza confortul si durabilitatea. Suprafata seii este impermeabila. ..

90 Lei

Sa Selle San Marco Bioaktive TREKKING Fusion Small

Sine Otel-Carbon Carcasa Polipropilena Capitonaj Fusion Culoare negru Fusion Dimensiune 277x164 mm Greutate 400 grame Fusion Invelisul seii este realizat din doua materiale cu texturi diferite. Pe zona centrala materialul are o textura mai rugoasa ceea ce ajuta la mentinerea pozitiei pe sa in timpul pedalarii. Lateralel sunt imbracate in material alunecos care reduce frecarea. ..

135 Lei