TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 300 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 20 rate fara dobanda

Liqui Moly

Produse pe pagină:
Sortare după:

Solutie Anti Pana Tyre Fix Liqui Moly

FIX PENTRU ANVELOPE DE BICICLETĂ, 75 MLCombinație specială de ingrediente active pentru primul ajutor în cazul anvelopelor pană fără demontare. Repară anvelopele dezumflate fără a fi necesară demontarea anvelopei.Nu se poate utiliza pe camere de aer cu fante, anvelope cu fante laterale sau când anvelopa a alunecat de pe jantă.Pentru primul ajutor în cazul înțepăturilor de anvelope pe anvelope de b..

20 Lei

Solutie Liqui Moly Bike Cleaner 1000 ml Bidon Plastic

DETERGENT PENTRU BICICLETE, 1 LITRUAgent de curățare a bicicletelor foarte eficient și biodegradabil. Special conceput pentru biciclete extrem de murdare. Dizolvă și îndepărtează rapid noroiul, murdăria, praful, frunzele etc. Nu lasă reziduuri grase și nu are nicio influență asupra efectului de frânare. Domenii de aplicarePentru curățarea completă a bicicletelor și a pieselor din carbon. Potrivit ..

65 Lei

Spray Liqui Moly Curatare Lant si Frane

Detergent special conceput cu combinații de solvenți selectați pentru curățarea și degresarea rapidă și ușoară a pieselor structurale din sectorul vehiculelor cu două roți.Proprietăți:proporție ridicată de componente activeabsolut lipsit de clorcapacitate de penetrare optimătensiune superficială scăzutădizolvă rășinile și reziduurile de tip gudronevaporare controlată fără reziduurinu lasă reziduur..

57 Lei

Spray Ungere Lant Liqui Moly

SPRAY PENTRU LANȚURI DE BICICLETĂ, 200 ML / 400MLLubrifiant universal de lungă durată pentru lanțurile de biciclete pentru condiții umede și murdare, precum și uscate și prăfuite. Înlocuiește umezeala, efect de respingere a apei, asigură o funcționare deosebit de lină.Penetrare și aderență excelente. Protejează toate piesele metalice împotriva coroziunii. Neutru în contact cu materialele plastice,..

40 Lei

Ulei Ungere Lant Conditii Umede Wet Lube Liqui Moly

ULEI PENTRU LANȚ DE BICICLETĂ LUBRIFIANT UMED, 100 MLLubrifiant excelent pe termen lung cu nanotehnologie pentru lanțurile de biciclete, dezvoltat special pentru condiții umede și murdare. Asigură o funcționare deosebit de lină.Protejează toate părțile metalice împotriva coroziunii. Neutru în contact cu materialele plastice, vopseaua și metalele. Bază vegetală pentru a preveni poluarea mediului.Do..

45 Lei

Ulei Ungere Lant Conditii Uscate Dry Lube Liqui Moly

ULEI PENTRU LANȚ DE BICICLETĂ LUBRIFIANT USCAT, 100 MLLubrifiant excepțional de lungă durată pentru lanțul de bicicletă. Special conceput pentru condiții uscate și prăfuite. Conține o combinație selectată de ingrediente active careoferă o protecție extremă împotriva uzurii, precum și proprietăți ridicate de penetrare și aderență. Reduce în mod tangibil frecarea lanțului și asigură o funcționare de..

45 Lei