TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

Bosch

Produse pe pagină:
Sortare după:

Computer de bord Bosch Intuvia

Centru de control inteligent cu un afișaj LCD ușor de cititPoate fi montat la toate eBikes-urile cu o unitate BoschUnitatea de control separată asigură o călătorie sigurăSunt disponibile cinci moduri de călătorie (Eco, Tour, Sport, Turbo, Off), plus asistență la plimbareInformații esențiale despre călătorie dintr-o privire: distanța, distanța parcursă și viteza medieChiar atunci cand nu este monta..

744 Lei

Computer de bord Bosch Nyon

Display Nyon cu capacitate de stocare de 8 GB. Sistemul de bord computerizat cu functionalitate de plimbare, navigare, fitness si compatibiitate aplicatii smartphone. Poate fi montat pe toate eBikes cu unitatile Bosch incepand cu anul model 2014. Unitatea de control separata ofera o calatorie sigura, afisajul rezistent la apa fiind lizibil in orice tip de lumina. Nyon foloseste navigatia g..

1.579 Lei

Computer de bord Bosch Nyon

Display-ul Nyon cu capacitate de stocare de 8 GB, afisaj color, pachet premium, include sistemul de prindere, unitate de operare si distantieri din cauciuc 3 x 4 (31.8 mm, 25.4 mm, 22.2 mm). Sistemul de bord computerizat cu functionalitate de plimbare, navigare, fitness si compatibiitate aplicatii smartphone. Poate fi montat pe toate eBikes cu unitatile Bosch incepand cu anul model 2014. ..

1.756 Lei

Computer de bord Bosch Purion

Moduri :TURBO : Asistenta maxima la frecvente maxime de pedalat    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 275%SPORT : Asistenta imediata pentru ture sport    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 170%TOUR : Putere consistenta pentru ture lungi    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 110%ECO : Putere efe..

479 Lei

E-Bike Chip SpeedBox2 for Bosch (Active/Performance/CX)

Dispozitivul SpeedBox2 este un microprocesor revolutionar ce elimina complet limitarea de viteza a bicicletelor electrice. Acest dispozitiv este compatibil cu motoarele Bosch Active Line, Performance Line si Performance Line CX. Un mare avantaj al acestui dispozitiv este ca toate informatiile vor fi afisate corect (viteza, distanta, autonomie, viteza media, viteza maxima).ATENTIE: Acest dispozitiv..

599 Lei

Incarcator baterie Bosch 220/240V

Incarcator standard baterie Bosch de 4A cu cablu de incarcare inclus.Timp Incarcare :Power Pack 300          50% - 1h        80% - 1.5h      100% - 2.5hPower Pack 400        50% - 1h        80% - 1.5h      100% - 2.5hPower Pack 50..

570 Lei

Suport Display pentru computer de bord Bosch Intuvia si Bosch Nyon

Poate fi montat la toate eBikes-urile cu o unitate Bosch Intuvia si Bosch NyonModuri :TURBO : Asistenta maxima la frecvente maxime de pedalat    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 275%SPORT : Asistenta imediata pentru ture sport    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 170%TOUR : Putere consistenta pentru ture lungi    La..

176 Lei

Unitate de control pentru computer de bord Bosch Intuvia

Poate fi montat la toate eBikes-urile cu o unitate BoschSunt disponibile cinci moduri de călătorie (Eco, Tour, Sport, Turbo, Off), plus asistență la plimbareModuri :TURBO : Asistenta maxima la frecvente maxime de pedalat    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 275%SPORT : Asistenta imediata pentru ture sport    La 100% putere personala de pedalat , motoru..

219 Lei

Unitate de control pentru computer de bord Bosch Nyon

Poate fi montat la toate eBikes-urile cu o unitate Bosch NyonModuri :TURBO : Asistenta maxima la frecvente maxime de pedalat    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 275%SPORT : Asistenta imediata pentru ture sport    La 100% putere personala de pedalat , motorul contribuie cu 170%TOUR : Putere consistenta pentru ture lungi    La 100% putere pers..

264 Lei