TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 300 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 20 rate fara dobanda

Summer Sale Casca Bicicleta Kali Chakra Plus Matte Black Green

Scoaterea pe lângă peĂRI a puterii nemuritoare a căștii XC CHAKRA™ a fost mult timp vizul lui Kali Protectives - posibilitatea de a îmbina o carcasă ultralucrătoare din policarbonat cu spuma EPS lipite împreună prin tehnologia patentată FUSION COMPOZITE™, la un preț rezonabil.

Versiunea PLUS include toate avantajele căștii CHAKRA™ la care se adaugă o grafică îmbunătățită și un sistem de reglare mai bun, și o carcasă de policarbonat mai durabilă.

Tehnologii: Composite Fusion™

O cască are două elemente care ajută la protejarea capului: o carcasă și o spumă șoc-absorbantă. Aceste două componente sunt construite pentru a disipa energia generată de un impact și pentru ca toate acestea să se împrăștie direct asupra capului. Carcasa este suparfață exterioară tare care are trei funcții: În primul rând previne penetrarea obiectelor ascuțite. În al doilea rând protejează la abraziune stratul de dedesubt, cel din spumă EPS. În al treilea rând împrăștie forța de impact pe o suprafață mai mare.

Ca a doua componentă a puzzle-ului, spuma șoc-absorbantă este mușchiul interior al unei căști și componenta cea mai activă dintre aceste două straturi. Ea face grosul muncii, amortizând și redirecționând forțele G ale oricărui impact carea ar încerca să rupă această barieră și să ajungă până la cap.

Tehnologiile standard presupun construirea în matrițe separate a celor două straturi (carcasa din compozit și spuma din polistiren expandat) și apoi lipirea lor cu un adeziv.

Aceasta înseamnă că în eventualitatea unui impact la cap va fi vorba de o microsecundă de "aer" în momentul transferării energiei de la carcasă la spuma interioară. Rezultatul acestei construcții "separate-si-apoi-lipite" este un transfer mai puțin eficient de energie.

Un alt dezavantaj al constructiei standard este că, în timp, adezivul care ajută cele două tipuri de construcții să se poată folosi și lasă astfel "joc" între carcasă și spumă, ceea ce e nu doar inconfortabil dar poate fi și periculos întrucât spuma interioară nu mai stă în sarcinile corecte la impact.

Tehnologia patentată Composite Fusion™ de la Kali încorporează spuma interioară ca parte integrantă a carcasei. Spuma este formată în interiorul carcasei (deci fară spații de separare). Granulele de polistiren expandează direct în carcasă și fuzionează direct cu aceasta (deci nu mai este necesar nici vreun adeziv). Acesta este un lucru foarte important deoarece acum, fără goluri și fără vreun al treilea material (adezivul), energia din impact va fi transferată direct spumei interioare EPS într-um mod mult mai eficient și mai uniform.

Material:

Caracteristici:

Carcasă exterioară ultraușoară din policarbonat

Spumă EPS (polistiren expandat) cu densitate scăzută (pentru o excelentă absorbție a energiei la impact)

Sistem integrat de dirijare a fluxului de aer

Designul de spate extins, pentru o bună acoperire și acoperire ușoară

Cască XC cu cozoroc detașabil

Grafică perfectă și durabilitate (versiunea PLUS)

Indeplinește normele de încredere: EN 1078, CPSC

Masa: 255 - 281 g

Măsuri (cm circumferinței):

Extra Small/Small 50 până la 54

Small/Mediu 52 până la 58

Mediu/Mare 58 până la 62

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha

Casca Bicicleta Kali Chakra Plus Matte Black Green

  • 228 Lei
  • 171 Lei

IN STOC: produs disponibil in magazin (livrare imediata) sau disponibil in depozit (livrare in 2-4 zile)

LA COMANDA: stoc furnizor (livrare in 4-6 zile )

STOC EPUIZAT: produsul este indisponibil.

Opţiuni disponibile

Credit module tbi bank RO 3.3.5

52.86 Lei x 4 rate

plateste in rate

Etichete: Casca Bicicleta Kali Chakra Plus Matte Black Green, 0220716115, Cross Country / All Mountain

Spita Sapim Leader neagra Recomandate pentru: City, Trekking, MTB, Tandem Greutate: 6.57 g (2..
2 Lei