TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

Casca Bicicleta Kali Amara Paramount White / Pink

Inspirată din cuvântul sanscrit care desemnează nemurirea, AMARA este o cască de cross-country pe cinste! Dispunand de o carcasă ultra-uşoară din policarbonat şi de un interior şoc-absorbant din spumă EPS, lipite laolaltă prin tehnologia brevetată COMPOSITE FUSION™, casca AMARA ™ este sigur că îţi va îndeplini toate nevoile pe care le-ai avea de la o cască de all-mountain.

Această versiune CAM include toate avantajele căştii AMARA™, la care se adaugă o montură pentru cameră (sau lanternă) integrată revoluţionar, pentru o poziţie de filmare (iluminare) perfectă. Vine cu mai multe prinderi interschimbabile, pentru a se potrivi diverselor tipuri de cameră (Epic, GoPro, LIght and Motion, NIght Rider, Maglite, Contour etc.)

Tehnologii: Composite Fusion™

O cască are două elemente care ajută la protejarea capului: o carcasă şi o spumă şoc-absorbantă. Aceste două componente sunt construite pentru a disipa energia generată de un impact şi care altfel s-ar rasfrânge direct asupra capului. Carcasa este suparfaţa exterioară tare care are trei funcţii: În primul rând previne penetrarea obiectelor ascuţite. În al doilea rând protejează la abraziune stratul de dedesubt, cel din spumă EPS. &ˆn al treilea rând &ˆmprăştie forţa impactului pe o suprafaţă mai mare.

Ca a doua componentă a puzzle-ului, spuma şoc-absorbantă este muşchiul interior al unei căşti şi componenta cea mai activă dintre aceste două straturi. Ea face grosul muncii, amortizând şi redirecţionând forţele G ale oricărui impact carea ar încerca să rupă această barieră şi să ajungă până la cap.

Tehnologiile standard presupun construirea în matriţe separate a celor două straturi (carcasa din compozit şi spuma din polistiren expandat) şi apoi lipirea lor cu un adeziv.

Aceasta înseamnă că în eventualitatea unui impact la cap va fi vorba de o microsecundă de “aer” în momentul transferării energiei de la carcasă la spuma interioară. Rezultatul acestei construcţii ‘separate-si-apoi-lipite’ este un transfer mai puţin eficient de energie.

Un alt dezavantaj al constructiei standard este că, în timp, adezivul care ţine cele două părţi se poate usca şi lasă astfel “joc” între carcasă şi spumă, ceea ce e nu doar inconfortabil dar poate fi şi periculos întrucât spuma interioară nu mai stă în poziţia corectă la impact.

Tehnologia patentată Composite Fusion™ de la Kali încorporează spuma interioară ca parte integrantă a carcasei. Spuma este formată în interiorul carcasei (deci fară spaţii de separare). Granulele de polistiren expandează direct in carcasă şi fuzionează direct cu aceasta (deci nu mai este necesar nici vreun adeziv). Acesta este un lucru foarte important deoarece acum, fără goluri şi fără vreun al treilea material (adezivul), energia din impact va fi transferată direct spumei interioare EPS într-um mod mult mai eficient şi mai uniform.

Materiale:

Caracteristici:

Carcasă exterioară ultrauşoară din policarbonat

Spumă EPS (polistiren expandat) cu densitate scăzută (pentru o excelentă absorbţie a energiei la impact)

Sistem integrat de dirijare a fluxului de aer cu 17 deschideri

Designul de spater extins, pentru o bună acoperire şi protecţie

Cască XC cu cozoroc detaşabil

Montură pentru cameră (sau lanternă) integrata revoluţionar, pentru o poziţie de filmare (iluminare) perfectă (la versiunea CAM)

Indeplineşte normele de siguranţă: EN 1078, CPSC

Masa: 326 - 363 g

Măsuri (cm circumferinţă):

Extra Small / Small 52 to 56

Small / Medium 54 to 58

Medium / Large 58 to 64 

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie un review

Review-uri pentru Casca Bicicleta Kali Amara Paramount White / Pink

  • (0)

Review-uri (0)
Detii sau ai utilizat produsul? Adauga un Review.

  • (0)
  • (0)
  • (0)

Casca Bicicleta Kali Amara Paramount White / Pink

  • 361 Lei

Opţiuni disponibile

Plateste in rate
fara dobanda
12
rate
Rate fara dobanda cu cardul Star BT
6
rate
Rate fara dobanda cu cardul Avantaj
12
rate
Rate fara dobanda cu cardul Bonus

Etichete: Casca, Bicicleta, Kali, Amara, Paramount, White, Pink, Casca Bicicleta Kali Amara Paramount White / Pink

Mănuşa Ace este proiectată pentru a nu simţi că porţi mănusi în timp ce te dai. Materialul stretch, ..
105 Lei 97 Lei
Material 100% nylon Logouri Troy Lee Designs serigrafiate ..
193 Lei 128 Lei
Pinioane casetate Sram PG-850 8 viteze otel Power Glide II cromate 276 gr Recomandat pentru&..
100 Lei
Colier din otel calit hexagonal de 14mm cu protectie anti-zgarieturi Rezistent la lovire si la fo..
149 Lei
Pinioane casetate Sram PG-820 8 viteze otel Power Glide II culoare: negru mat 306 gr ..
77 Lei