TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

Produse Intretinere Bicicleta

Produse Intretinere Bicicleta
Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Ulei Lubrifiant pentru lant Motorex Dry

Lubrifianti pentru diferite conditii meteorologice Dry- recomandat pentru folosire in conditii aride si mult praf, datorita compozitiei sale pe baza de ceara si ulei. Wet- recomandat pentru folosire in conditii de ploaie si umezeala, formeaza un strat impermeabil pe lant.   ..

35 Lei

Solutie Curatare Angrenaj Motorex Easy Clean

Motorex Easy Cleann este o solutie pentru curatarea eficienta a lintregului grup de angrenare ( lant, pinioane, foi ) care se poate folosi la orice bicicleta / motocicleta, este testata pentru O-ringuri si indeparteaza cu succes grasimea depozitata pe lant. Folosirea regulata extinde considerabil durata de viata a lantului. Dupa degresare, lubrifiati lantul cu Motorex Chain Lube. Disponibil ca sp..

45 Lei

Solutie Curatare Lant Motorex 611

Motorex Chian Clean este o solutie pentru curatarea eficienta a lantului care se poate folosi la orice bicicleta / motocicleta, este testata pentru O-ringuri si indeparteaza cu succes grasimea depozitata pe lant. Folosirea regulata extinde considerabil durata de viata a lantului. Dupa degresare, lubrifiati lantul cu Motorex Chain Lube. Disponibil ca spray de 500ml. ..

45 Lei

Ulei Lubrifiant MUC OFF Twin Pack

Lubrifianti pentru diferite conditii meteorologice Dry- recomandat pentru folosire in conditii aride si mult praf, datorita compozitiei sale pe baza de ceara si ulei. Wet- recomandat pentru folosire in conditii de ploaie si umezeala, formeaza un strat impermeabil pe lant. ..

86 Lei 60 Lei

Kit Vulcanizare Genuine Inovations

Kitul de vulcanizare de la Genuine Inovations contine: Linkul dintre valva si rezervele CO2 2 rezerve CO2 16gr Petice autoadezive 2 leviere Gentuta pentru depozitare Greutate Kit - 186gr ..

89 Lei

Lichid De Frana Motorex Dot 5.1

Lichid de frana de inalta performanta. Punct de fierbere de 180°C (356°F). Previne formarea de vapori, chiar si la franari prelungite. Asigura o franare foarte puternica cu raspus bun. 250g. ..

35 Lei

Ulei Lubrifiant Motorex

Motorex City Lube este un lubrifiant sintetic 100% si biodegradabil. Uleiul penetreaza rapid in lant si formeaza o suprafata omogena ce protejeaza importiva murdariei si a prafului. Uleiul ofera o lubrifiere imbunatatita si protectie impotriva coroziunii si uzurii reducand frecarea. Cantitate 100ml. Cu picurator. ..

24 Lei

Solutie Curatare Bike Wash

Solutie de curatare pe baza naturala pentru bicicleta ta. Lustruieste si curata toata bicicleta foarte bine. Pur si simplu pulverizeaza pe toata bicicleta si cu ajutorul unui burete intinde solutia pe toata bicicleta astepti 3 min sa actioneze, apoi clatesti cu apa fara presiu si o lasi la uscat. Cantitate 500 ml ..

49 Lei

Ulei Lubrifiant pentru lant Motorex Wet

Lubrifianti pentru diferite conditii meteorologiceWet- recomandat pentru folosire in conditii de ploaie si umezeala, formeaza un strat impermeabil pe lant.   ..

35 Lei

Ulei Lubrifiant Ceramic Muc Off Wet si Dry Promo Pack

Pachet promotional, cumperi doua flacoane la pret de unul.Cantitate per flacon 120mlDry Ceramic Lube:Ideal pentru MTB, Sosea si CyclocrossExceleaza in conditii uscate cu prafFormula ecologica fara petrolFormeaza un strat ceramic pentru protectia lantuluiPerformante de lunga durataIncredibil de durabilAplicare usoara cu pipeta.Wet Ceramic Lube:Ideal pentru MTB, Sosea si CyclocrossExceleaza in condi..

78 Lei