TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 250 lei

CUMPARATURI SECURIZATE

Datele tale sunt in siguranta

PLATA IN RATE

Pana la 12 rate fara dobanda

Pompe Bicicleta

Pompe Bicicleta
Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Pompa Beto Double-shot Cu Manometru

Producator Beto Material aluminiu, manometru inclus Culoare negru Valva auto / presta Tip 2 way pumping, cu manometru Presiune 8.5 bar Greutate 190gr ..

50 Lei

Pompa Cube Mini

Minipompa presta / auto Presiune maxima: 120 PSI Lungime: 17.5cm Greutate: 85g ..

37 Lei

Kross Pompa Cyclone

Kross Pompa Cyclone Material: plastic Valva: Auto, Presta, Dunlop Presiune Maxima: 160 PSI Manometru incorporat Levier de blocare pe valva Lungime: 61cm Greutate: 710g   ..

80 Lei

Pompa Podea Pedro's Domestique

Pompa de podea din material plastic si metal. Cap dublu pentru presta si auto. Manometru integrat. Maner ergonomic din plastic cu densitate dubla. Presiune maxima: 160PSI (8BAR) ..

150 Lei

Kit Vulcanizare Genuine Inovations

Kitul de vulcanizare de la Genuine Inovations contine: Linkul dintre valva si rezervele CO2 2 rezerve CO2 16gr Petice autoadezive 2 leviere Gentuta pentru depozitare Greutate Kit - 186gr ..

89 Lei

POMPA CONTINENTAL CO2

Pompa CO2 Masuri de protectie: rezerva si capul pot si montate fara a fi nevoie sa deschideti rezerva; previne scurgeri de aer Se potriveste pe valve Presta si Schrader Include: 3 rezerve de 16 grame si protectie de burete Greutate 115 grame     ..

99 Lei

Pompa Podea Pedro's Prestige

Pompa de podea din material plastic si metal. Cap dublu pentru presta si auto. Manometru integrat. Maner ergonomic din plastic cu densitate dubla. Presiune maxima: 160PSI (8BAR) ..

215 Lei

POMPA BBB CO2 AIR SAFE

Pompa CO2 Masuri de protectie: rezerva si capul pot si montate fara a fi nevoie sa deschideti rezerva; previne scurgeri de aer Se potriveste pe valve Presta si Schrader Include: rezerva de 16 grame si protectie de burete Greutate 115 grame ..

80 Lei

Pompa Podea New Graphics

Functioneaza cu valve Presta, Shrader si Dunlop in mod automat Material : Teava din otel si baza din fibra de sticla si nailon Presiune maxima : 120 psi / 8.3 bar   ..

139 Lei

Pompa Podea Linear Graphics

Functioneaza cu valve Presta, Shrader si Dunlop in mod automat Material : Teava din otel si baza sudata din otel pentru rigiditate si stabilitate maxima Presiune maxima : 140 psi / 9.6 bar   ..

185 Lei

Kross Pompa Tornado

Kross Pompa Tornado Material: aluminiu Valva: Auto, Presta, Dunlop Presiune Maxima: 160 PSI Manometru incorporat Levier de blocare pe valva Lungime: 61cm Greutate: 880g   ..

105 Lei

Pompa podea BBB Airstorm BFP-22 Rosie

Pompa de picior din aluminiu. pompeaza pana la 10 bari/145 psi Dispune de un ceas care indica presiunea aerului in roata in BAR si PSI Maner ergonomic tip "boomerang" Corp din aluminiu, lungime totala 700 mm Cap de pompa DualHead Baza din compozit pentru stabilitate. ..

159 Lei

Pompa Podea Cu Manometru Beto White

Pompa Podea Cu Manometru Beto WhiteCaracteristici:Realizata din metal foarte rezistentStabilaManer ergonomicPlaca de sustinere largaAfisaj analogicPresiune maxima 11 bar ( 160 PSI )Cap valva reversibil si blocant, compatibil Presta sau AutoManometru asezat in partea de josGreutate: 1,008 gr ..

95 Lei

Pompa Podea Cu Manometru Beto Yellow

Pompa Podea Cu Manometru Beto YellowCaracteristici:Realizata din metal foarte rezistentStabilaManer ergonomicPlaca de sustinere largaAfisaj analogicPresiune maxima 11 bar ( 160 PSI )Cap valva reversibil si blocant, compatibil Presta sau AutoManometru asezat in partea de jos ..

125 Lei